Datum plaatsing: 16 juni 2022

Bewegwijzering ring ’s-Hertogenbosch wordt duidelijker


Bewegwijzering ring ’s-Hertogenbosch wordt duidelijker


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Rijkswaterstaat (één van de partners binnen het programma A2 Deil-Vught) werkt op dit moment aan het vereenvoudigen van de bewegwijzering op de ring van ’s-Hertogenbosch. De werkzaamheden duren tot en met 5 juli en vinden ’s avonds en ’s nachts plaats. De ring blijft open tijdens de werkzaamheden.

Op de ring A2 en A59 bij ’s-Hertogenbosch, zorgt de keuze tussen hoofd- en parallelbanen voor onduidelijkheid bij de weggebruiker. Door de bewegwijzering aan te passen, wordt het eenvoudiger om de juiste afslag te vinden. Dat maakt doorrijden op de A2 en A59 gemakkelijker en de situatie op de weg veiliger. De huidige borden worden volledig vervangen of er wordt nieuwe informatie aangebracht op bestaande borden.

De werkzaamheden vinden plaats tot en met 5 juli. De weg blijft open tijdens de werkzaamheden. Waar nodig maakt Rijkswaterstaat gebruik van snelheidsbeperkende maatregelen en het afsluiten van rijstroken.

Op korte termijn werken aan doorstroming en veiligheid
Het vereenvoudigen van de bebording maakt onderdeel uit van de korte termijn maatregelen van het programma A2 Deil-Vught. Het doel van deze maatregelen is om nu al de doorstroming en veiligheid op de A2 te verbeteren. De maatregel is een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14367