Datum plaatsing: 16 juni 2022

Taptoe 's-Hertogenbosch


Taptoe 's-Hertogenbosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Na zes eerdere succesvolle edities was het even wachten op de 7e editie. Ook de organisatie van Taptoe s-Hertogenbosch tastte in het duister terwijl de Covid-pandemie het land in zijn greep hield. Net als vele andere evenementen in 2021 kon ook Taptoe s-Hertogenbosch niet doorgaan. Ondanks alle voorbereidingen kwam er maar geen groen licht totdat in begin 2022 alles erop wees dat voor de volle 100% Taptoe s-Hertogenbosch zijn 7e editie zou beleven. De volgende editie zal zijn op 18 juni!

Streetparade
's Middags maken maar liefst zon 10 orkesten met samen al snel 500 muzikanten hun opwachting tijdens de streetparade. Deze is gratis toegankelijk en begint om 13:00 uur. De orkesten zijn o.a. te zien op de Parade, Hinthamerstraat en De Markt. Naar verwachting is het einde van de van de streetparade omstreeks 16:30 uur waarna enkele orkesten doorgaan en in de avond terug te zien zijn in Stadion de Vliert.

Deelnemers Taptoe
Zoals het taptoepubliek reeds van de organisatie gewend is, is ook nu weer sprake van een sterk deelnemersveld in stadion De Vliert.

Line-up:
* Show & marchingband Kunst & Genoegen uit Leiden
* Marchingband van DVS uit Katwijk
* Muziek- en showband Juliana uit Amersfoort
* Drumfanfare Exempel uit Empel
* Euroband uit Rotterdam
* De Red Hackle Pipe Band uit Belgi samen met de International Tattoo Highland Dance Team uit Engeland
* Show & marchingband Amantius uit s-Hertogenbosch.

De eerste 5 orkesten strijden in juli op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade zelfs om het eremetaal op de onderdelen mars en/of show.

Kaartverkoop
Er zijn diverse soorten kaarten verkrijgbaar beginnend bij 12,50 voor de zijtribune. Voor de hoofdtribune variren de prijzen van 17,50 tot 27,50.

De kaarten zijn online verkrijgbaar via www.taptoe-shertogenbosch.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15981