Datum plaatsing: 23 juni 2022

Succesvolle voorverkoop De Lievekamp: ruim 55.000 kaarten aangevraagd


Succesvolle voorverkoop De Lievekamp: ruim 55.000 kaarten aangevraagd


Oss (Oss): Theater De Lievekamp sloot 20 juni haar voorverkoopperiode af voor het nieuwe theaterseizoen 2022-2023. Een avondje theater staat bij de theaterliefhebbers uit Oss en omgeving weer hoog op het verlanglijstje: er zijn ruim 55.000 kaarten aangevraagd voor het nieuwe theaterseizoen.

Theater De Lievekamp presenteerde in mei het nieuwe programma voor theaterseizoen 2022-2023 met een gloednieuwe magazine én een exclusieve programmapresentatie in de Rabo Zaal. Het publiek uit Oss en de regio stond te springen om kaarten te bemachtigen, want gedurende de afgelopen drie weken zijn er massaal tickets aangevraagd. Met trots sluit De Lievekamp haar voorverkoopperiode af met een totaal van ruim 55.000 aangevraagde kaarten voor het komende seizoen. Hiermee realiseert het theater zelfs een stijging van 10% ten opzichte van voorgaande jaren. Programmeur Ron Megens: “De afgelopen twee jaar hebben we zoveel mogelijk voorstellingen door laten gaan. Ons publiek heeft dat positieve gevoel overgenomen en dat vertaalt zich nu in klinkende voorverkoopcijfers. Dat is mooi voor het publiek en voor ons, maar zéker ook voor de artiesten. Zij waren al gewend om in De Lievekamp voor volle zalen op te treden en ze kunnen dat komend seizoen blijven doen.”

Bijboekingen
Om zoveel mogelijk aan de vraag naar kaarten te voldoen, heeft De Lievekamp een aantal voorstellingen bijgeboekt. Zo zijn er wegens grote belangstelling voorstellingen bijgeboekt van cabaretier Pieter Derks en de tributeband Queen Must Go On, winnaar van het SBS-programma Tribute – Battle of the Bands.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is vanaf volgende week weer geopend. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lievekamp.nlof tijdens openingstijden telefonisch via (0412) 64 89 22.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14201