Datum plaatsing: 29 juni 2022

Team Hill legt nieuwe avonturenroutes in Berghem


Team Hill legt nieuwe avonturenroutes in Berghem


Berghem (Oss): Met de komende zomervakantie op komst heeft team Hill weer nieuwe avonturenroutes in Berghem gelegd. Wilt u spelenderwijs met de kinderen door het dorp wandelen of fietsen dan is dat mogelijk. We hebben twee nieuwe adventure lab routes gelegd van beide ca 2 kilometer. Beide routes gaan langs verschillende kunstwerken in het dorp. We hebben de informatie van beeldend Berghem en de Heemkunde vereniging kunnen gebruiken als achtergrondinformatie. Beide routes zijn te spelen via de app Adventure Lab welke gratis te downloaden is.

Na het voltooien van de route kun je met de gevonden cijfers een echte cache gaan vinden. Deze ligt gewoon ergens in het veld en is fysiek te loggen. Naast de 2 adventure lab routes hebben we nog enkele losse caches uitgebracht. Sommige gewoon om te zoeken en te loggen andere voor de puzzelfanaten zodat ze lekker kunnen puzzelen bij wat slechter weer. Alles bij elkaar liggen er nu in Berghem al 4 adventure labcache routes en ongeveer 15 andere caches, genoeg te doen dus om deze allemaal te gaan zoeken. Lijkt het jullie leuk en mochten jullie vragen hebben dan mogen jullie die altijd stellen. Dat kan op elke 2e donderdag van maand in de Merx op de Brabantse Geoklets om 19.30u, een evenement wat gratis te bezoeken is.Schroom niet. Hier komen altijd ervaren en beginnende geocachers om over deze leuke hobby te praten. Heb je eerder een vraag mail dan naar geocachingmisshill@gmail.com.

Kom dus van de bank af en begin te wandelen of te fietsen. Via deze link kun je de app downloaden: https://adventurelab.page.link/YHre
Voor de eerste vinders liggen er goed gevulde caches met leuke goodies. Mag je nog niet alleen op pad neem gerust je vader, moeder, opa of oma mee want ook voor hen is het een leuke, gratis en gezonde activiteit!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28427