Datum plaatsing: 14 juli 2022

Kennismakers gezocht!


Kennismakers gezocht!


Regio (Regionaal): Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis over een bepaald onderwerp die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker samen met de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis.

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen, maar heeft echter niet álle kennis zelf in huis. Het initiatief KennisMakers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (Oss, Meierijstad, Maashorst, Bernheze) gaat uit van de eigen kennis en passies van mensen, met het doel deze te delen, te verdiepen en verder te verspreiden.

Een ‘KennisMaker’ weet veel over een bepaald onderwerp en wil dit graag delen met anderen. Dit kan van alles zijn: van breien tot barokmuziek, van filosofie tot filmpjes maken. De vorm is vrij, want een KennisMaker bepaalt zelf hoe hij of zij deze kennis gaat delen. Samen met een medewerker van de Bibliotheek wordt gekeken of het bijvoorbeeld workshops kunnen zijn, een reeks lezingen of misschien wel een excursie. Vervolgens kunnen geďnteresseerden hier op deze manier kennis mee maken. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname. De Bibliotheek houdt zich het recht voor om bepaalde onderwerpen niet op te nemen in de programmering.

De komende maanden gaat de Bibliotheek op zoek naar KennisMakers. In het najaar gaan de KennisMakers echt aan de slag met het delen van hun kennis.
Voor meer informatie kijk op www.nobb.nl/nieuws/2022/kennismakers.html of mail naar kennismakers@nobb.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29597