Datum plaatsing: 05 juli 2022

Mooie molens bij de 8de motortoerrit


Mooie molens bij de 8de motortoerrit


Berghem (Oss): Dit jaar gaat de route van circa 175 km in westelijke richting. Uiteraard gaan we weer over allerlei mooie wegen waar je met plezier kan rijden en waar we volop kunnen genieten van al het moois dat Brabant en Gelderland ons te bieden heeft. Kijk vooral eens naar de mooie molens die vroeger onze polders droog hielden.

Tijdens de motortoerrit is een stop gepland bij de Heeren aan de Lek (Schoonhovenseveer 43 Groot Ammers). Op een mooi terras aan de Lek kun je als je wil voor €12,50 genieten van heerlijk gebak en 2 consumpties. Dit is echter geen verplichting. Als je hier geen gebruik van wil maken, kun je zelf van de kaart iets bestellen.

Bij terugkomst op het kermisterrein kun je genieten van een consumptie die wordt aangeboden door onze sponsoren de Merx en van Dijk en uiteraard kun je daar nog napraten over de motortoerrit van 2022.

Er zal een loting zijn onder deelnemers, Vos Oss motoren heeft een mooie prijs ter beschikking gesteld, natuurlijk verwachten we dan wel dat je dan nog aanwezig bent.

Wanneer: Zondag 10 juli.
Inschrijven: tussen 8.30 en 9.15 uur.
Startlocatie: Zalencentrum de Merx Berghem (Burgemeester van Erpstraat 25).
Kosten: €5,- per motorrijder (passagier gratis) inclusief overtocht met pont in Oijen. Deze vaart pas vanaf 09.00 uur.

Wij hopen u allen te mogen begroeten bij het inschrijven.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 1.02898