Datum plaatsing: 07 juli 2022

Volksuniversiteit Oss presenteert nieuwe cursusaanbod en gratis workshopdagen


Volksuniversiteit Oss presenteert nieuwe cursusaanbod en gratis workshopdagen


Oss (Oss): Met trots laat Volksuniversiteit Oss weten wederom een mooi en uitdagend aanbod voor het nieuwe cursusjaar neer gezet te hebben, voor een ieder die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen.
Om met dit aanbod kennis te maken, organiseert Volksuniversiteit Oss van donderdag 8 september tot en met zondag 11 september 2022 gratis workshopdagen. Het programma van het aanbod en de workshopdagen is te bekijken op www.volksuniversiteitoss.nl

Vreemde taal leren
Volksuniversiteit Oss is dé taalaanbieder in deze regio. Op zowel beginners als gevorderden niveau worden er ook dit cursusjaar weer vele klassikale cursussen aangeboden. Doordat de lessen in kleine groepen plaatsvinden, heeft de docent veel persoonlijke aandacht voor iedereen.
Daarnaast is er een uitgebreid aanbod op het gebied van onder meer persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal en ondernemen. Kortom, een breed aanbod voor iedereen.

Gratis workshops
Ook dit jaar organiseert Volksuniversiteit Oss gratis workshopdagen van 8 tot en met 11 september 2022. Tijdens deze dagen maak je kennis met de diverse cursussen welke dit najaar in het programma zijn opgenomen, zodat je een goed beeld krijgt van de cursus die je interessant vindt.

Online inschrijven
Wil je deelnemen aan één van de gratis workshops, meld jezelf dan snel online aan (max 2 inschrijvingen per persoon), want vol = vol.
Bovendien ontvang je bij inschrijving van een cursus én betaling vóór 01 augustus 2022 een korting van 5% op het gehele cursusaanbod.
Kijk voor het volledige aanbod op www.volksuniversiteitoss.nl.

Informatie taalcursussen Oss en Uden
Heb je specifieke vragen over een taalcursus, kom dan naar één van de open dagen in Oss en Uden, waarbij de diverse taaldocenten aanwezig zullen zijn om vragen te beantwoorden en je niveau te bepalen. Hiervoor kun je gewoon binnenlopen en is aanmelden niet nodig.
Donderdag 8 september 2022 | 19.00 – 21.00u | Udens College, Pres. Kennedylaan 22b
Zaterdag 10 september 2022 | 10.00 – 14.00u | Volksuniversiteit, Kruisstraat 94
Maandag 12 september 2022 alléén Nederlands NT2 | 19.00 – 21.00u | Volksuniversiteit, Kruisstraat 94Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31953