Datum plaatsing: 06 juli 2022

Eldorado: muziek, theater en spektakel bij melkveebedrijf in Loosbroek


Eldorado: muziek, theater en spektakel bij melkveebedrijf in Loosbroek


Loosbroek (Bernheze): Het leven is mooi en als t even kan, lopen we achter de muziek aan. Zijn we niet allemaal op zoek naar ons eigen Eldorado? Dat komt goed uit want op 8, 9 en 10 juli is er een mooie voorstelling te zien op het erf van een boerenbedrijf, geschikt voor 300 belangstellenden. En dat allemaal in ons mooie buitengebied van Bernheze. Dat wilt u niet missen!

Ondertussen kennen we ook steeds meer andere verhalen over het platteland: onveiligheid voor de boeren, drugslabs in schuren. Wat gebeurt daar eigenlijk en wat trekken we ons daarvan aan? Dit voorjaar toert de muziektheatervoorstelling Eldorado langs vijf boerenlocaties. Op 8, 9 en 10 juli is de voorstelling te zien bij het melkveebedrijf van de familie Kanters in Loosbroek.

Eldorado is een opgewekt stuk over een boerenfamilie die de uitdagingen van het leven op het platteland in 2022 ervaart. Over de problemen van de boeren, over de leegstand die oprukt en de gevaren die daardoor ontstaan. In het stuk zien we de crimineel, de boer, zijn familie en de overheid, met als speciale gast de burgemeester. De voorstelling laat - op soms hilarische wijze - zien hoe verwevenheid tussen onder- en bovenwereld ontstaat en hoe dicht ondermijning ons allen op de huid zit. De vraag is: in wat voor Brabant willen wij leven?

Melkveebedrijf Jacky en Chantal Kanters
Bosschebaan 6 in Loosbroek

Vrijdag 8 juli 20.30 uur
Zaterdag 9 juli 20.30 uur
Zondag 10 juli 14.30 uur
Tickets: 17,50 / kinderen t/m 12 jaar gratis.

www.eldorado2022.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12444