Datum plaatsing: 22 juli 2022

Maak kennis met Sportief Wandelen bij AV Oss 78


Maak kennis met Sportief Wandelen bij AV Oss 78


Oss (Oss): Sportief Wandelen bij A.V. Oss`78 is de ideale activiteit voor iedereen die fit wil blijven en gezellig samen met anderen zijn conditie wil verbeteren of op peil wil houden. Het nieuwe wandelseizoen start op maandag 29 augustus en vrijdag 2 september met open lessen waarin alle onderdelen van Sportief Wandelen aan bod komen. Belangstellenden krijgen uitleg over sportief wandelen en kunnen drie keer vrijblijvend mee wandelen om kennis te maken en de sfeer te proeven.

Sportief Wandelen is meer dan een wekelijks wandelingetje: er wordt onder leiding van gediplomeerde trainers ook gewerkt aan het verbeteren van conditie, houding en techniek. De trainers zorgen voor een verantwoorde trainingsopbouw, waardoor de kans op blessures gering is. Er is keuze uit drie groepen op verschillende niveaus.

Maandagavond: twee niveaus
Op maandagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur wandelen twee groepen, waarvan een in een wat steviger tempo. De trainingen op de maandagavond vertrekken van april t/m juli vanaf De Naaldhof of De Geffense Plas. Van september t/m maart wordt er getraind op de atletiekbaan van AV Oss 78 en gewandeld in de directe omgeving.

Vrijdagochtend: voor wie het rustig aan moet of wil doen
Op vrijdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur wordt er op een rustiger niveau getraind en alleen op de atletiekbaan. Deze training is speciaal bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld gewrichtsklachten, astma, obesitas, diabetes of COPD die graag aan hun conditie willen werken. Omdat er alleen op de baan wordt getraind is er altijd een mogelijkheid om tussendoor even te rusten.

Aanmelden voor open lessen
Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de open lessen op wandelen@avoss78.nl. Vermeld daar uw naam en telefoonnummer en de wandeltrainers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer informatie over Sportief wandelen is te vinden op onze site.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15337