Datum plaatsing: 25 juli 2022

Santa is coming to town!


Santa is coming to town!


Uden (Uden): Terwijl de zomervakantie nog in volle gang is, staat de nieuwe editie van Santa's Crash Course Uden al in de steigers. Nadat het spektakel in 2021 niet door kon gaan, vliegen dit jaar op zaterdagavond 17 december 2022 de kerstmannen en kerstvrouwen je om de oren.

Nu al het leukste Udense event van 2022
Santa's Crash Course is voor iedereen die van een feestje, kerst, rennen en gezelligheid houdt en dat allemaal in kerstmannenpak. Het 5 km lange sfeervol verlichte parcours gaat dwars door het centrum van Uden en onderweg komen de deelnemers voor allerlei kerstige obstakels te staan.
Geen ervaren obstacle runner? Geen zorgen. Fun staat voorop!

Iedereen vanaf 14 jaar kan meedoen aan Santa's Crash Course. Ook niet-hardlopers! De kosten om deel te nemen bedragen voor de 'Early Beards' €26,50. Je krijgt daarvoor behalve heel veel fun ook een kerstmannen outfit plus baard én een 5 km lange oorverdovende aanmoediging van de toeschouwers.

Afterparty in Markant
Zodra alle Santa's over de finish zijn verplaatst het feest zich naar Markant voor de gezellige afterparty Santa's Mash Up. Onder andere Q-music '4 uur fout' zorgt voor de beste én foutste hits. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, ook als je niet aan de run hebt deelgenomen. Deelnemers aan de run profiteren van een combiticket van €37,50 voor de
kerstmannen en kerstvrouwen die er vroeg bij zijn.

Toekomstige santa's kunnen tickets kopen via www.santarunuden.nl. Op de hoogte blijven en geen update missen? Volg de social media kanalen!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12611