Datum plaatsing: 09 juli 2022

Jumbo in Oss wordt in volledig nieuw jasje gestoken


Jumbo in Oss wordt in volledig nieuw jasje gestoken


Oss (Oss): De Jumbo winkel aan Vierhoeksingel 7 in Oss krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's, vers belegde broodjes en avondmaaltijden. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 2 juli tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 20 juli kunnen inwoners van Oss en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een Osse big shopper (deze actie is geldig tot en met zondag 24 juli). Ondernemer Marco van Bergen vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.700 vierkante meter vloeroppervlakte."

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld verse maaltijden beschikbaar uit de Hollandse, Aziatische en Italiaanse keuken en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Klanten kunnen ook terecht voor vers belegde broodjes en opgemaakte borrelschalen, met bijvoorbeeld carpaccio en vitello tonnato. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Bij de speciale self checkout kassa's rekenen klanten hun boodschappen binnen een handomdraai af.

HEMA assortiment
In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty's en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Altijd een stapje verder
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: "We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Oss verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken."

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Kardinaal de Jongstraat 38 en aan Wolfskooi 49 in Oss.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18492