Datum plaatsing: 24 juli 2022

Volksuniversiteit Oss presenteert nieuw cursusaanbod


Volksuniversiteit Oss presenteert nieuw cursusaanbod


Oss (Oss): Met trots laat Volksuniversiteit Oss weten wederom een mooi en uitdagend aanbod voor het nieuwe cursusjaar neergezet te hebben, voor eenieder die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen.

Om met dit aanbod kennis te maken, organiseert Volksuniversiteit Oss van donderdag 8 september tot en met zondag 11 september 2022 gratis workshopdagen. Tijdens deze dagen maak je kennis met de diverse cursussen welke dit najaar in het programma zijn opgenomen, zodat je een goed beeld krijgt van de cursus die je interessant vindt. Het programma van het aanbod en de workshopdagen is te bekijken op www.volksuniversiteitoss.nl.
Wil je deelnemen aan één van de gratis workshops, meld jezelf dan snel online aan (maximaal twee inschrijvingen per persoon), want vol = vol. Bovendien ontvang je bij inschrijving van een cursus én betaling voor 1 augustus een korting van 5 procent op het gehele cursusaanbod. Kijk voor het volledige aanbod op www.volksuniversiteitoss.nl.

Vreemde taal leren
Volksuniversiteit Oss is dé taalaanbieder in deze regio. Op zowel beginners als gevorderden niveau worden er ook dit cursusjaar weer vele klassikale cursussen aangeboden. Doordat de lessen in kleine groepen plaatsvinden, heeft de docent veel persoonlijke aandacht voor iedereen.

Uitgebreid aanbod
Daarnaast is er een uitgebreid aanbod op het gebied van onder meer persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal en ondernemen. Kortom, een breed aanbod voor iedereen.

Informatie taalcursussen
Heb je specifieke vragen over een taalcursus, kom dan naar één van de open dagen in Oss en Uden, waarbij de diverse taaldocenten aanwezig zullen zijn om vragen te beantwoorden en je niveau te bepalen. Hiervoor kun je gewoon binnenlopen en is aanmelden niet nodig.
- Donderdag 8 september: 19.00 - 21.00 uur, Udens College, Pres. Kennedylaan 22b.
- Zaterdag 10 september, 10.00 - 14.00 uur, Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94.
- Maandag 12 september alléén Nederlands NT2, 19.00 - 21.00 uur, Volksuniversiteit Oss.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28719