Datum plaatsing: 10 juli 2022

OJC reikt Rood-Zwarte Hart uit aan Bart van Gerven


OJC reikt Rood-Zwarte Hart uit aan Bart van Gerven


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Bart van Gerven heeft vanwege zijn 30 jaar lange inzet voor voetbalclub OJC uit Rosmalen het Rood-Zwarte Hart ontvangen. Deze onderscheiding reikt de club ieder jaar uit aan een bijzonder persoon binnen de club.

Van Gerven raakte in 1994 betrokken bij de Rosmalense club toen zijn zoon Tim er ging voetballen. Vader Van Gerven ging aan de slag als trainer en begeleider en bleef dat lange tijd doen. Daarnaast trad Van Gerven toe tot de toernooicommissie en werd hij later voorzitter.
“Weinig mensen bij OJC weten dat deze toernooicommissie jaarlijks meer dan 30 toernooien organiseert, voor alle jeugdteams, en dat de inkomsten tijdens deze toernooien van groot belang zijn om de contributie betaalbaar te houden. Bart is al jarenlang met name de grote man achter de vele immense toernooischema's die jaarlijks gemaakt moeten worden”, schrijft de club.
Sinds 2017 is Van Gerven ook betrokken bij de organisatie van de 35+-competitie op woensdagavond. Ook administratie van tuchtzaken valt onder zijn hoede. Volgens de club is de onderscheiding niet alleen voor Bart, maar voor zijn hele gezin omdat ook zijn zoon, dochter en vrouw zich inzetten voor de club.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14191