Datum plaatsing: 17 juli 2022

Hoessenbosch viert de zomer met 4 kindershows


Hoessenbosch viert de zomer met 4 kindershows


Berghem (Oss): Kinderen uit Oss en omgeving hoeven zich deze zomer absoluut niet te vervelen. Openluchttheater Hoessenbosch brengt vanaf 24 juli namelijk 4 zondagen lang een theatervoorstelling, speciaal voor het jongste publiek. Van een jeugdvoorstelling van collega-openluchttheater Kersouwe tot en met de vrolijke deuntjes van Dirk Scheele!

24 juli: Stijn en het Tijdfestijn
Het theater trapt af met de voorstelling Stijn en het Tijdfestijn. In deze jeugdtheaterproductie van de Kersouwe stapt Stijn samen met zijn ietwat gekke, maar toch geniale opa in de tijdmachine, vlak voordat zijn moeder en tantes opa naar ‘zijn laatste plekkie’ willen verhuizen. Samen beleven ze allerlei avonturen. Zo raken opa en Stijn verstrikt in een enorme toestand rondom een ontvoerde prinses, nonnen zonder huis, een hysterische koning en jaloerse monniken.
Start 14.30 uur

31 juli: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft
Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Welke ouder heeft dit boek niet voorgelezen? Meneer Monster vertaalde het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch in een hilarische, bijna woordloze slapstickvoorstelling. Met deze voorstelling is een schaterlach van je (klein)kind gegarandeerd!
Start 14.00 én 16.00 uur (2 shows)

7 augustus: Deze ridder zegt nee
Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Joes weet hier als geen ander de draak mee te steken. Finn weigert naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aan komt! Gelukkig blijkt deze draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn. Een grappige, muzikale en interactieve voorstelling over een bijzondere vriendschap, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland.Geschikt voor iedereen die weleens nee zegt of zou willen zeggen.
Start 14.30 uur

14 augustus: Op reis met Dirk Scheele
In deze vrolijke zomervoorstelling maken families een reis om de wereld in een dag! Met liedjes als ‘Hoge bergen, verre landen’ en ‘Op het strand’. Samen met Dirks maatje Japie het Apie reizen ze af naar de jungle waar ze gaan lopen als een bBestel hier je ticketseer en gaan sluipen als een tijger. De reis eindigt weer dichtbij huis met oudhollandse liedjes als ‘Hoofd schouders knie en teen’ en ‘De Hokie Pokie’. Een feestje!
Start 15.00 uur

Neem lekkere zachte kussentjes mee om op te zitten en geniet van de natuur én de shows! Tickets voor Stijn en het Tijdfestijn zijn € 6,-, voor alle andere shows € 10,- voor kinderen tot en met 12 jaar en € 11,- voor volwassenen. Je kunt de tickets reserveren via hoessenbosch.nl of kopen aan de theaterkassa, vanaf een halfuur voor aanvang van de show.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14754