Datum plaatsing: 26 juli 2022

Wat is de best gekozen zakelijke rekening voor een eenmanszaak


Wat is de best gekozen zakelijke rekening voor een eenmanszaak


's-Hertogenbosch (Regionaal): De website ZZP Daily onderzoekt jaarlijks de beste zakelijke rekening voor een eenmanszaak. Welke dat dit jaar precies zijn? Lees het hieronder!

De beste zakelijke rekening voor een eenmanszaak is volgens ZZP Daily de rekening van Knab.

De keuze voor deze online bank is tot stand gekomen op basis van een uitvoerige test. Knab scoorde daarbij het beste op het gebied van gebruiksgemak, goede service en lage kosten.

De bank beschikt bovendien over de beste klantenservice, zo stellen zowel de Consumentenbond als de Opiness Service Awards.

Over Knab
Knab is een zogenoemde online bank. De innovatieve en relatief jonge organisatie heeft weliswaar geen fysieke filialen, maar compenseert dat ruimschoots door middel van lage prijzen, een uitstekende service en een uiterst moderne app.

De beste grootbank
Bankier je – om welke reden dan ook – liever niet bij zo’n nieuwkomer? Kies dan voor een zakelijke rekening bij ABN AMRO. De rekening ABN AMRO Volop Ondernemen Slim is door ZZP Daily namelijk verkozen tot de beste rekening bij een grootbank.

Dit heeft de ABN AMRO onder meer te danken aan het feit dat alles zelf makkelijk online te regelen is. ABN AMRO Volop Ondernemen Slim openen gebeurt digitaal en is binnen tien minuten gebeurd.

De prijs is bovendien laag én je profiteert van alle voordelen van een veilige, vertrouwde bank.

Wat is de meest duurzame bank?
De Triodos Bank krijgt van ZZP Daily eveneens een eervolle vermelding. Dit is volgens de kenners namelijk de meest duurzame bank van Nederland. Wie duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, is het beste af bij deze instantie.

Let wel: de bank heeft een wachtlijst van drie maanden.

Welke banken zijn noemenswaardig?
ZZP Daily heeft voor het onderzoek vijftien zakelijke rekeningen getest en gereviewd. Andere namen die er hierbij in positieve zin uitsprongen, zijn de rekening bunq EasyMoney Business van bunq en de rekening N26 van N26 Business.

De bunq-rekening heeft dit te danken aan het feit dat je hier tot 25 extra rekeningen gratis kunt openen en alles makkelijk via de app is te regelen.

Het grootste voordeel van N26 Business is dat deze grotendeels gratis is. Betalingen via iDEAL en creditcards zijn dan niet inbegrepen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18257