Datum plaatsing: 28 juli 2022

Decoratie en inrichting van je luxe zitkamer


Decoratie en inrichting van je luxe zitkamer


's-Hertogenbosch (Regionaal): Een zitkamer is zoveel meer dan een plek om Netflix te kijken. Het is een plek om tijd door te brengen met het gezin, of dat nu filmmarathons zijn of games spelen. Een plek om vrienden en gasten te ontvangen, of het nu gaat om een ​​kerstdrankje of een digestief na het diner. En het is een heerlijk toevluchtsoord om je terug te trekken aan het einde van een drukke dag. Bovendien, met de Covid-19-pandemie, breng je misschien een groter percentage van je tijd door in de zitkamer - misschien doe je thuis workouts, werk of geef je thuisonderwijs. Dus hoe versier je een zitkamer? Hoe je het kunt transformeren in een plek waar je elke dag graag naar terug wilt keren Hier schetsen we welk zitkamer meubilair in 2022 in stijl is en verkennen we verschillende ideeŽn voor eetkamerinrichting, zodat je je ruimte kunt verheffen tot een uitnodigende en boeiende, maar ook stijlvol en indrukwekkend. Of de jouwe nu een knusse kleine salon is of een ruime salon, hier zijn onze beste interieurtips voor de woonkamer. Een design eettafel met design tafellampen zou een optie kunnen zijn voor je zitkamer interieur inrichting.

De basis: kleuren en vloer keuzes voor moderne woonkamers
IdeeŽn voor het inrichten van een woonkamer variŽren van monochrome eenvoud tot wervelwinden van kleur, maar de woonkamer tinten die op dit moment bijzonder trendy zijn, zijn warme pastel kleuren en aardetinten.

Bij Whoppah zijn onze favoriete kleuren voor zitkamers in 2022 rijk blauw, zoals Pantone's Classic Blue en smaragdgroen. Als je van felle kleuren houdt, maar niet zelfverzekerd genoeg bent om de hele weg te gaan, waarom kies je dan niet voor een enkele accentmuur?
Dit zou de muur moeten zijn waar je oog het eerst naar wordt getrokken als je de kamer binnenkomt.

Hoge plafonds met een fantastisch behang
Hoge plafonds zijn een geweldige kans om te spetteren op fantastisch behang, een gemakkelijke manier om van je zitkamer een onvergetelijke ruimte te maken. En wat voor vloer wil je? De meeste mensen gaan voor tapijt of hout, of dat nu teruggewonnen eiken of parket is. Maar in warmere klimaten kunnen tegels er prachtig uitzien, net als kalksteenplaten.

Stijl en esthetiek van de kamer
Nadat de vloer en de kleur zijn gekozen, kun je nadenken over stijl en esthetiek. Ben je meer een minimalist of een maximalist? Ga je voor het traditionele en klassieke of heb je een voorliefde voor strakke eigentijdse coolheid? Ga met je buik. Als je aangetrokken wordt tot eclectische en eigenzinnige interieurs, volg dan je instinct. Of als verfijnd en gestroomlijnd meer jouw ding is, maak daar dan je vibe van. Toptip: verwissel de geometrie. Combineer rechtlijnige lijnen met zachte en vloeiende rondingen. Dit zorgt voor balans en intriges.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16903