Datum plaatsing: 02 augustus 2022

Bingo bij De Zonnebloem, afdeling Berlicum-Middelrode


Bingo bij De Zonnebloem, afdeling Berlicum-Middelrode


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Afgelopen donderdag hebben we gelukkig weer onze jaarlijkse Zomerbingo voor de gasten en vrijwilligsters van onze plaatselijke Zonnebloem kunnen organiseren.

Tegen 14.00 uur stroomde de zaal van de Moerkoal al aardig vol, want iedereen wilde graag een goed plekje. Na de koffie of thee met een lekkere plak cake zat iedereen al klaar voor de Bingo.
Die werd deze keer op een zeer verrassende manier gepresenteerd door 3 mooi geklede en hooggehakte dames die luisterden naar de namen Kitty, Tina en Celine. Er waren vele lekkere en luxe pakketjes te winnen die waren gesponsord door onze plaatselijke Cop supermarkt. Ook waren er verschillende plantjes als prijsjes geschonken door Ebronia.

Tussendoor was er natuurlijk even pauze met tijd om bij te buurten en te luisteren naar gevoelige en gezellige meezingers van de 3 dames. En toen weer door met de tweede ronde. Hierna volgde er nog een lekker hapje en drankje en wat leuke liedjes.

Toen liep de gezellige middag alweer op zijn einde en ging iedereen tevreden huiswaarts. Blij met zo'n leuke middag in de zomertijd als veel activiteiten stil liggen. Met dank aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13717