Datum plaatsing: 05 augustus 2022

Vrijwilligersavond in de Snoeck


Vrijwilligersavond in de Snoeck


Lith (Oss): Op 14 juli hebben we met 30 vrijwilligers een prima avond gehad in de Snoeck. Twee keer per jaar organiseert een groep vrijwilligers een avond waarbij we samen terug en vooruit kijken naar hetgeen we allemaal in De Snoeck regelen en organiseren voor onze dorpsgenoten. De avond van 14 juli stond mede in het teken van kennismaken met onze nieuwe beheerder Dennis van de Coolwijk. Gezien de komst van Dennis gaan er ook een aantal taken, die voorheen door coördinatoren gedaan werden, verschuiven naar Dennis en anderen. Daarom hebben we afscheid genomen van Leonie van Heck die de afgelopen jaren de planning en organisatie handen en voeten heeft gegeven. Ook heeft Leonie zich ontfermd over nieuwe vrijwilligers. Tot slot heeft Leonie samen met Ge van Gaalen ook Koozie in hun eerste jaar begeleid. En ook hebben we afscheid genomen van Ge van Gaalen als bestuurslid. Ge van Gaalen heeft aangegeven dat, aangezien de nieuwe beheerder Dennis zijn schoonzoon is, hij van mening is dat belangenverstrengeling voorkomen moet worden en dus afscheid van het bestuur neemt.
Beiden hebben aangegeven om vanaf nu als vrijwilliger toch verbonden te blijven aan de Snoeck.

Tot slot is er ook afscheid genomen van Truus Ebergen. Truus heeft de afgelopen 7 jaren wekelijks het interieur verzorgd van ons gemeenschapshuis. Truus gaat het iets rustiger aan doen. Onze voorzitter heeft de vertrekkende dames en heer bedankt voor hun inzet in de afgelopen jaren en een blijk van dank overhandigd waaronder een mooie bos bloemen.

Tijdens deze avond hebben we gezongen en geluisterd naar elkaars verhalen. Leo Bongers heeft samen met onze nieuwe beheerder Dennis van Coolwijk een duet gezongen.
Het zangtalent zit ook bij onze vrijwilligers.
De avond werd georganiseerd door Toon van der Meijden met ondersteuning van een aantal vrijwilligers.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28961