Datum plaatsing: 16 augustus 2022

Trim- en prestatieloop “De 10 van Berghem”


Trim- en prestatieloop “De 10 van Berghem”


Berghem (Oss): Na 2 jaar afwezigheid gaat op vrijdag 9 september de trim- en prestatieloop “De 10 van Berghem” weer plaats vinden. Voor de 36e keer zullen de toeschouwers op het Meester Gielenplein en langs het parcours genieten van de enthousiaste wijze waarop jeugdigen hun rondjes lopen en de sportieve strijd die er is bij de ouderen. Zoals altijd tellen de uitslagen van de Berghemse “10” mee voor het klassement van Maasland Run Classic.

Ook dit jaar wordt weer een grote deelname verwacht van schoolkinderen, trimmers en atleten. Niet voor niets is de Berghemse loop een van de gezelligste en grootste hardloopevenementen in de regio.

Deze keer is het een extra bijzondere editie omdat het gecombineerd wordt met het Brabants kampioenschap 10 km stratenloop. Dat betekent dat er toplopers uit heel onze provincie mee zullen doen. Dit allemaal in samenwerking met AVOSS. Langs het parcours zal dit evenement muzikaal opgeluisterd worden.

Zin om mee te doen?
De inschrijving voor de loop start om 18.00 uur in de Berchplaets. Later op de avond zal in dezelfde Berchplaets de prijsuitreiking plaats vinden, rond 20.45 uur.
De prijsuitreiking voor de jeugd zal direct na afloop van hun wedstrijden plaats vinden. Alle jeugdige deelnemers krijgen direct na hun afstand gelopen te hebben een mooie medaille uitgereikt. De 3 beste op iedere afstand krijgen tijdens de prijsuitreiking nog een prijs.
Voor alle deelnemers op de 2˝, 5 en 10 kilometer is er een mooie herinnering. Tevens zijn er voor de eerste 3 op iedere afstand geldprijzen. Een extra geldprijs is er voor de verbetering van het parcoursrecord.

De aanvangstijden en de te lopen afstanden zijn:
18.55 uur jongens en meisjes t/m 7 jaar 1 km
19.00 uur jongens en meisjes 8 t/m 11 jaar 1 km
19.35 uur jongens en meisjes 12 t/m 15 2˝ km
19.35 uur mannen en vrouwen 5 km
19.30 uur mannen en vrouwen 10 km

Het inschrijfgeld voor de jeugd bedraagt € 1,50 voor volwassenen € 5,-.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14499