Datum plaatsing: 04 augustus 2022

De voordelen van een kast van metaal!


De voordelen van een kast van metaal!


's-Hertogenbosch (Regionaal): Zoek je nog een mooi statement meubelstuk om je interieur meer schwung te geven? Neem dan een metalen kast in overweging. Metaal heeft namelijk net wat meer karakter dan bijvoorbeeld hout, waardoor de kast het stralende middelpunt van de ruimte wordt. Ben je er nog niet helemaal uit of kasten van metaal een waardevolle toevoeging zijn voor je interieur? Lees dan snel verder, want hieronder staan alle voordelen op een rijtje!

1. Veel keuzemogelijkheden

Als je naar kasten van metaal zoekt, dan kom je veel verschillende soorten tegen. Denk maar bijvoorbeeld aan een nachtkastje, vitrinekast, tv-meubel, dressoir of boekenkast van metaal. Vind je het nog een beetje spannend om een metalen kast in huis te halen, dan kun je beginnen met een klein formaat zoals een nachtkastje. Ook een metalen vitrinekast is een goede optie, aangezien deze glazen deuren heeft en het metaal dus minder zichtbaar is. Zo kun je alvast wennen aan de metalen look in huis.

2. Diverse kleuren metaal verkrijgbaar

Je hebt dus verschillende soorten kasten, maar wist je dat je ook kunt kiezen uit diverse kleuren metaal? Het materiaal is in allerlei kleuren te bewerken, dus er is voor jouw interieur vast en zeker ook een passende kleur verkrijgbaar. Wil je het graag op safe spelen, dan is een zwarte of juist witte metalen kast aan te raden. Deze kleuren staan goed in vrijwel ieder interieur. Liever een opvallend meubelstuk? Dan is groen metaal misschien een mooie optie.

3. Goed te combineren met andere materialen

Vind je een massief metalen kast misschien toch iets te spannend? Dan kun je ook voor kasten kiezen die alleen een metalen frame en bijvoorbeeld houten of rieten deuren hebben. Zo krijg je toch die industriŽle look, zonder dat het te heftig wordt. Metaal laat zich dus goed combineren met andere materialen, waardoor je er nog veel kanten mee op kunt.

4. Past in bijna ieder interieur

Je hebt het waarschijnlijk al door, maar metalen kasten passen dus in vrijwel ieder interieur. Als je een industriŽle huisstijl hebt, dan zijn dit type kasten sowieso een must. Heb je een minimalistisch interieur, dan staan strakke metalen kasten vaak mooi. En ben je gek op retro? Dan zijn de "locker" kasten van metaal een prachtige toevoeging. Verder zijn er ook metalen kasten met een vintage design met gouden details als je voor de klassieke look wilt gaan.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16701