Datum plaatsing: 14 augustus 2022 - Laatst gewijzigd: 15-08-2022 10:30:13

Verschillende soorten tegels voor buiten patio's


Verschillende soorten tegels voor buiten patio's


's-Hertogenbosch (Regionaal): De tegels voor openlucht terrassen omvatten zowel natuurlijke als vervaardigde materialen die in eenvormige vormen en dikten worden gesneden die op een stevige, vlakke stichting worden vastgehecht. De overgrote meerderheid van patio's buiten worden gebouwd met een of andere vorm van metselwerk, zoals gegoten beton (soms gekleurd of gestempeld), of baksteen of stenen bestrating producten. Maar het is ook mogelijk om tegels op een patio aan te brengen, een optie die u veel meer ontwerpkeuzes geeft. Het leggen van tegel kan een goede manier zijn om een bestaande betonnen plaat of bakstenen patio aan te kleden wanneer deze oud wordt.

Retailers die tegels voor blootgestelde buitentoepassingen bieden verkopen vaak een nogal verbijsterende reeks producten, waaronder een aantal die u misschien niet hebt overwogen voor gebruik buitenshuis. De keuze van het juiste product hangt in grote mate af van het klimaat en de toepassing. Zo is een niet-verzegelde zandsteentegel die perfect geschikt is voor het kurkdroge klimaat van Arizona, helemaal niet geschikt voor het vochtige klimaat van Maine, waar vriestemperaturen in de winter aan de orde van de dag zijn.

Kostenoverweging voor type tegels
Het is moeilijk om een schatting te maken van de kosten van een tuintegels, gezien de enorme verscheidenheid aan beschikbare materialen en de verschillen in arbeidskosten van regio tot regio. Natuurlijke gemiddelden laten echter het volgende zien:

-Klei tegel (porselein, keramiek, steengroeve): Materialen kunnen variëren van €2 tot €30 per vierkante meter; arbeid kan variëren van €4 tot €14 per vierkante meter.
-Natuursteen tegel: Materialen kunnen variëren van €5 tot €35 per vierkante meter; arbeid varieert van €8 tot €20 per vierkante meter. Minder dure keuzes zijn zandsteen, kalksteen, en travertijn, duurdere opties zijn speksteen, graniet, en leisteen.
-Synthetische en houten tegels: Kosten voor plastic, rubber, of tapijttegels gemiddeld ongeveer €3 per vierkante meter, de meeste mensen installeren deze materialen zelf. Houten terrastegels gemiddeld €8 tot €12 per vierkante meter, met composiet terrastegels die ongeveer €4 tot €8 per vierkante meter.

Het kiezen van tegels voor buiten patio's
Praat met een vertegenwoordiger van een tegelhandelaar als u gaat winkelen voor patio tegels voor buiten. Wanneer u uw behoeften uitlegt, benadruk dan dat u het product buiten gaat gebruiken. Van regio tot regio kan er een grote variatie zijn in welke producten geschikt zijn voor buitengebruik. In het algemeen hebben koudere, vochtige klimaten een beperkte keuze aan materialen, vooral als er vorst-dooi cycli zijn.

U kunt het beste uw aankoop doen bij een winkel die gespecialiseerd is in tuintegels 60x60, misschien een winkel die ook installatiediensten aanbiedt. Een dergelijke winkel zal er veel belang bij hebben dat uw installatie in de loop van de tijd goed blijft, en zal u wegleiden van producten die niet geschikt zijn voor uw toepassing.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15791