Datum plaatsing: 14 augustus 2022

Zomer picknickfilms voor het hele gezin in PERRON-3


Zomer picknickfilms voor het hele gezin in PERRON-3


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Deze zomer organiseert PERRON-3 drie picknickfilms: een leuke kinderfilm voor het hele gezin in combinatie met een smakelijke picknick in de achtertuin van PERRON-3. Te zien zijn Paw Patrol de Film (AL), Maya en het Gouden Ei (AL) en De Piraten van Hiernaast 2 (6+). Een heerlijk zomers uitje voor jong en oud!

Paw Patrol de Film (AL) • maandag 29 augustus
Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden. Gebaseerd op de populaire tv-serie.

Maya en het Gouden Ei (AL) • woensdag 31 augustus
Maya hoort dat de koningin haar en Willy uit elkaar wil halen omdat ze weer eens chaos hebben gecreëerd in de bijenkorf. Ze besluit om met Willy op avontuur te gaan om de koningin te bewijzen dat ze wel samen te vertrouwen zijn.

De Piraten van Hiernaast 2: de ninja’s van de overkant (6+) • vrijdag 2 september
De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen?

PERRON-3 Kids
Onder de noemer PERRON-3 Kids organiseren we ieder seizoen gezellige activiteiten voor kinderen. Zo zijn er regelmatig op zondag kinderfilms (en in de vakanties altijd op maandag-woensdag-vrijdag) inclusief iets lekkers. Ook zijn er theatervoorstellingen waarmee we op een laagdrempelige manier theater aanbieden voor de jongste inwoners van Rosmalen e.o.. De PERRON-3 Kids activiteiten zijn te herkennen aan de gele sticker op onze uitingen.

Aanvang
13.00 uur (picknick)
14.00 uur (film)
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12765