Datum plaatsing: 18 augustus 2022

Soorten hanglampen en hoe ze te gebruiken


Soorten hanglampen en hoe ze te gebruiken


's-Hertogenbosch (Regionaal): Hanglampen zijn één van de meest populaire keuzes voor binnenhuisverlichting. Binnen deze categorie van verlichtingsarmaturen, zijn er veel verschillende varianten om uit te kiezen. Afhankelijk van uw kamer stijl, functionaliteit behoeften en ruimtetype, is er altijd een perfecte stijl hangverlichting te vinden. De expert LampenShopOnline geeft tips over verschillende type hanglampen en waar je deze kunt gebruiken.

Esthetisch gezien, kan hanglamp verlichting worden gemaakt van een veelheid van materialen. U kunt zuivere metalen vinden zoals koper, messing en stalen hanglampen of ontdek iets natuurlijks met een houten, rotan, kurk of bamboe ontworpen hanglamp.

Wij zullen de basistypes van hanglampen bekijken en hoe zij in uw huis kunnen worden gebruikt om uw inrichtingsstijl op te voeren en uw ruimte te verbeteren.

Glazen hangers
Een opvallende favoriet onder de binnenhuisarchitecten, glazen hanglamp zijn echt veelzijdig. De ontwerp- en aanpassing opties zijn onbegrensd met dit type van tegenhanger. Ze kunnen het licht gelijkmatig verdelen en natuurlijk verspreiden in uw ruimte. Of u duidelijke en opalen tegenhanger eindigt kiest, of rimpeling en crosshatch lichte schaduw ontwerpen, kunnen de glas tegenhangers overal in het huis of het bedrijf worden gebruikt. Bijvoorbeeld; zullen de Schaduwen van de Schoolhouse Tegenhanger een weelderig gevoel in uw ruimte injecteren, die licht zacht in de ruimte verspreidt. Eveneens, zijn sommige glazen tegenhangers beschikbaar met gekleurde kap eindigt. De Crosshatch Glazen Hanglamp komt in een blauwe en amberkleurige afwerking en de klassieke Glazen Hanglamp is beschikbaar in twee gerookte afwerkingen om een extra vintage afwerking aan uw kamer toe te voegen.

Multi Light hanglampen
Mutli Light hanglampen zijn er in twee verschillende vormen. De eerste stijl bestaat uit meerdere lichtbronnen op armen die zijn bevestigd aan een centrale kern. Deze kunnen zonder lampenkappen zijn, zoals de Vault Multi Light, of als lampen met lampenkappen die aan een arm zijn bevestigd, zoals de Warehouse Industrial Light. Ze zijn zeer geschikt voor het verlichten van grote ruimtes zoals een café kamer of grote slaapkamer.

De tweede soort multi light hanglamp komt in de vorm van snoer hanglampen (met of zonder lampenkap) die aan een plafondrozet bevestigd zijn. Deze kunnen worden opgehangen aan ronde plafond rozetten met tot drie, vijf of negen lichtpunten, zoals de Cage 5 Droplight, ideaal om op te hangen in grote open ruimten zoals foyers of trapportalen. Ze zijn er ook met lange rechthoekige plafond rozetten waar de lampen op een rij hangen, zoals de Dome Glass Pendant Light. De eerste is fantastisch voor trapgaten en de laatste is geweldig voor boven keukeneilanden of eetruimtes.

Trommelvormige hanglampen
Over het algemeen cilindrische trommelvormige, deze verlichtingsarmaturen kunnen worden gebruikt als statement stukken en zijn een geweldig alternatief voor glazen hanglamp verlichting. Vaak worden de trommel schaduw hangers gemaakt van een stof materiaal, dat een zachte verspreidende aanraking in een ruimte creëert. Zij kunnen in diverse ruimtes door het huis worden gebruikt om een verklaring te maken of grote gebieden zoals de eetkamer, de hoofdslaapkamer of de woonkamer aan te vullen.

Globe Hanglampen
Een andere favoriet onder de types van tegenhanger verlichting, deze hebben volledige bolvormige schaduwen die of duidelijk of volledig verspreid zijn. Zij zijn groot voor het bereiken van gelijke distributie van licht binnen een ruimte of om een klassieke verlichting blik te bereiken. De tegenhangers lichten van de glasbal zijn een uitstekend voorbeeld van bol tegenhangers lichten, ideaal voor de keukens, cafés of zelfs bekleed onderaan een gang.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14264