Datum plaatsing: 24 augustus 2022

10 Tips voor meer Instagram views


10 Tips voor meer Instagram views


's-Hertogenbosch (Regionaal): Zit jij al een tijdje op Instagram, maar blijf je een beetje hangen op hetzelfde aantal volgers? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Zeker als je een ondernemer bent en jij Instagram gebruikt voor je onderneming, is het belangrijk dat je zoveel mogelijk views krijgt op je Instagram pagina. Hierdoor krijg je meer volgers, waar klanten uit kunnen ontstaan. Als je interessante content plaatst, blijft het ook interessant voor je volgers. Maar waar kun je de Instagram views bekijken?

Instagram views kun je zien als je bijvoorbeeld een video plaats op je feed. Je ziet dan hoe vaak die video bekeken is. De views hoeven niet alleen van je volgers te zijn, sterker nog het zou niet goed zijn als je alleen views krijgt van je volgers. Als jij bijvoorbeeld gebruik maakt van hashtags, dan wordt jouw video door meer mensen bekeken waardoor je meer views krijgt. Als de video interessant is of mensen getriggerd worden, kunnen ze je uiteindelijk hierdoor gaan volgen.

Je kunt ook per week bekijken hoeveel mensen jouw pagina hebben bekeken. Dit kun je bekijken bij statistieken. Je ziet hoeveel procent meer views je hebt op je profiel deze week, ten opzichte van de week ervoor. Zo kun je per week bekijken of je Instagram account het beter doet. Daar kun je dan op inspelen. Je ziet ook hoeveel % meer volgers je hebt ten opzicht van de week ervoor. Instagram houdt dit allemaal bij voor jou. Zorg er wel voor dat je een Creator account hebt, want alleen dan kun je dit zien. Hier valt bijvoorbeeld ook Personal Blog onder en een business account.

Maar wat zijn nou 10 goede tips die je kunt gebruiken om meer Instagram views te krijgen, op een zo organisch mogelijke manier? Die kun je hieronder lezen!

10 Tips voor meer Instagram views


Koop weergaven op Volgerskopen
Koop views zodat je je profiel en je video's een boost kunt geven. Je kunt dit doen op Volgers-kopen.com. Het laagste pakket wat je hier kunt kopen bestaat uit 100 views en het hoogste pakket bevat er 100.000. De levering vindt plaats binnen een aantal uur, maar dat verschilt wel per pakket. Hoe groter het pakket is, hoe langer het duurt voordat je alle views binnen hebt. HIerdoor komen de views op een zo organisch mogelijke manier binnen op je profiel.

Hoe plaats je precies een bestelling op Volgers-kopen.com?
Ga naar https://volgers-kopen.com/instagram-views/. Kies het pakket met de hoeveelheid views dat jij wilt kopen.
Vervolgens klik je op 'Nu kopen' en vul je jouw gebruikersnaam in. Je kunt ook de URL invullen naar de video waar je meer views op wilt. Per bestelling kun je een video uitkiezen waar jij de views op wilt ontvangen.
Vul vervolgens jouw e-mailadres in en betaal daarna het pakket. Betalen kan op meerdere manieren, namelijk via Mastercard, Visa, Maestro, Apple Pay & Google Pay.
Als de betaling is gelukt, ontvang je een bevestiging via de mail, waarin je ook kunt lezen wat je precies hebt besteld. Binnen het aantal uur wat bij het pakket staat aangegeven, ontvang jij de betaalde views op je Instagram video.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn om via volgers-kopen.com Instagram views te kopen? Dan kun je altijd even de reviews lezen op de website. Ook kun je altijd contact opnemen met de klantenservice, zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Koop weergaven op Instagrowing

Dit is een andere website waar je ook Instagram views kunt kopen. Ook hier kun je meerdere pakketten kopen, van de 100 tot de 100.000 views. Bestellen gaat gemakkelijk en als volgt.
Kies het pakket dat jij graag wilt aanschaffen.
Vul je accountnaam in of de video waar je graag views op wilt.
Voltooi de betaling, wacht op de bevestigingsmail en vervolgens ontvang je de views binnen de afgesproken tijd. De tijd kun je vinden bij elk pakket, want die verschilt weer door het aantal views wat je aanschaft.
Nog niet helemaal overtuigd van Instagrowing.net? Dan kun je altijd contact opnemen met hun klantenservice. Ook kun je verschillende reviews lezen van eerdere klanten die de Instagram views hebben gekocht.

Interessante video's

Zorg ervoor dat je video's niet te lang zijn en dat je de lezer nieuwsgierig maakt om je video te blijven kijken. Begin met een interessante vraag of met iets opvallends, zodat de kijker geïnteresseerd is. De eerste seconde van de video zijn het allerbelangrijkst. Als de kijker hier al afhaakt, is je video niet goed genoeg. Is je video te lang? Dan heb je de kans dat die niet wordt afgekeken.

Tijd om te posten video's

Houd rekening met de beste tijden om je video te posten. Deze tijden kunnen nog weleens veranderen, dus zorg ervoor dat je hiervan op de hoogte bent. Wanneer zijn jouw meeste volgers online? Wanneer zijn jouw volgers het meest actief op Instagram? Hier moet je allemaal rekening mee houden als je een video plaatst op je feed.

Abonnee Kortingen
Plaats een kortingscode in je video, waar de kijker gebruik van kan maken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een samenwerking met een merk aan te gaan, waarna jij een kortingscode van hun ontvangt. Samenwerkingen vinden meestal wel alleen plaats als je genoeg volgers hebt, anders is het niet rendabel voor het merk.

#Hashtags gebruiken
Maak zoveel mogelijk gebruik van hashtags. Gebruik hashtags die te maken hebben met je video. Instagram gebruikers zoeken nog regelmatig op hashtags en als jouw video met een hashtag te maken heeft, gaat je video sneller rond op Instagram. Meerdere gebruikers kunnen je video hierdoor vinden.

Tag een locatie
Tag ook altijd de locatie waar de video zich afspeelt. Hierdoor komt je video ook bij die locatie terecht, als gebruikers zoeken op die desbetreffende locatie.

Tag andere accounts
Tag accounts waar je video mee te maken heeft. Post jij een reis video van Aruba? Tag dan zoveel mogelijk accounts die met Aruba te maken hebben. Hierdoor heb je de kans dat die accounts jouw video's gaan reposten, waardoor hun volgers jouw video ook allemaal kunnen zien.

Gebruikersnaam
Zorg ervoor dat je Instagram naam te maken heeft met de content dat je plaatst. Plaats je alleen maar content dat te maken heeft met reizen? Zorg dan dat dat voorkomt in je naam. Bijvoorbeeld: mytraveladventures of traveltheworldwithme. Als gebruikers dan jouw account zien, weten ze gelijk dat je voor reisgerelateerde content plaatst. Zeker als je bijvoorbeeld tips geeft in je video's over bepaalde reizen, kunnen gebruikers geïnteresseerd zijn omdat ze deze tips ook kunnen gebruiken.

Reageer op comments
Reageer altijd op comments, zeker belangrijke comments. Mochten gebruikers jou een vraag stellen over je video, is het belangrijk dat je hierop reageert. De gebruiker voelt zich dan gehoord en dan is er een grote kans dat hij of zij je gaat volgen. Instagram is een grote community, dus maak hier gebruik van.

Het laatste nieuws van Instagram

Bovenstaande tips gaan jou zeker helpen om meer Instagram views te krijgen op je feed en op je video's. Zorg dan ook dat je de tips goed doorneemt. Houd ook het laatste nieuws van Instagram in de gaten. Hier kun je alle nieuwste trends van Instagram lezen. Zo hebben ze onlangs een grote verandering gemaakt in de Instagram feed. Je kunt nu namelijk zelf kiezen hoe je feed eruit ziet, bijvoorbeeld aan de hand van favorieten. Dit is een grote verandering en iedereen is benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Je kunt er ook voor kiezen om je feed te houden zoals het nu is. Voor meer nieuws over Instagram, kun je hun blog bijhouden.

Instagram views kopen via volgers-kopen.com
Vind je het lastig om alle tips door te nemen rondom het krijgen van meer views op Instagram? Dan is het een goed idee om te beginnen met het kopen van Instagram views. Je kunt beginnen met een klein pakket, om te kijken of het voor jou werkt. Tevreden? Dan kun je nog een pakket kopen, maar dan met meer views. Dit geeft echt een goede boost aan je profiel en vanuit daar kun je zelf van alles oppakken. Zorg ervoor dat je interessant content plaatst, maak je volgers nieuwsgierig en laat ze uitkijken naar een nieuwe Instagram video/post van jou. Zo is het belangrijk om elke dag op hetzelfde tijdstip een video te plaatsen, zodat je volgers weten wanneer ze een nieuwe post van jou kunnen verwachten. Het allerbelangrijkste is, dat je jouw content uniek houdt! Dan kom je er wel op Instagram! Koop nu Instagram views via volgers-kopen.com en zorg voor de nodige boost op jouw Instagram!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17241