Datum plaatsing: 24 augustus 2022

Betere doorstroming op de A2 komt stap dichterbij's-Hertogenbosch (Regionaal): Minister Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) heeft samen met de betrokken provincies, regio en gemeente een handtekening gezet onder de bestuursovereenkomst voor het programma A2 Deil-‘s Hertogenbosch-Vught. Lees meer hier meer over via de website van MIRT. Met de ondertekening is een volgende stap gezet in het proces om weggebruikers vlotter van A naar B te laten rijden.

Met de bestuursovereenkomst spreken het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de provincies Gelderland en Noord-Brabant, de regio Rivierenland en de gemeente ’s-Hertogenbosch gezamenlijk hun commitment uit voor de verdere uitwerking van het programma. Daarmee is het mogelijk om op korte termijn de MIRT-verkenningsfase af te ronden. Ga naar de website van MIRT trajecten.

Plannen voor de A2
Het plan bevat nu maatregelen om op korte en lange termijn de doorstroming op de A2 tussen knooppunt Deil en knooppunt Vught in beide richtingen te verbeteren, de bereikbaarheid van het omliggende gebied te vergroten én om de verkeersveiligheid te verhogen. Het gaat hierbij onder andere over een verbreding van de A2, een aanpassing van het knooppunt Deil en extra bruggen over de Waal en de Maas.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22844