Datum plaatsing: 02 september 2022

Verbouwing van de kantine op kantoor? Dat doe je zo!


Verbouwing van de kantine op kantoor? Dat doe je zo!


's-Hertogenbosch (Regionaal): De kantine op de werkvloer is een ruimte voor jouw medewerkers om even van hun werkzaamheden los te komen. Hier kunnen ze een momentje voor hun zelf vinden, genieten van een bakje koffie met collega’s of om een plekje aan tafel te zoeken om de broodtrommel leeg te eten. Het kan lastig zijn om een sfeervolle plek voor je medewerkers in te richten zodat zij even een momentje kunnen ontsnappen van hun werkverplichtingen. In deze blog hebben we een aantal tips opgesteld voor de inrichting van de kantine op kantoor.

Zo ver mogelijk van de werkvloer
Om een plek te creëren waar je je werkverplichtingen voor eventjes kunt vergeten, is het van belang om ervoor te zorgen dat deze zo ver mogelijk van deze werkverplichtingen vandaan zit.
Niemand zit erop te wachten dat het werk wat voor hen klaarligt naar ze aan het staren is terwijl ze aan het genieten zijn van hun lunch. Ben je in het bezit van een pand met twee of meerdere verdiepingen? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om één van de verdiepingen te gebruiken voor het inrichten van de kantine. Op deze manier kun je een grote kantine voor je medewerkers creëren waar zij uitgebreid de ruimte hebben om een verse maaltijd voor zichzelf voor te bereiden. Ook kun je hier lekkere loungestoelen of een tafelvoetbal neerzetten om deze ruimte extra sfeervol te maken. Met een koelkast, fornuis en mooie decoratie kom je al een heel eind om een mooie kantine in te richten.

Vers fruit en andere kleinigheidjes
Medewerkers spenderen een groot deel van hun dag op de werkvloer. Daarom kan het geen kwaad om jouw medewerkers af en toe te verwennen met een kleinigheidje. Door een fruitmand in de kantine te plaatsen en deze dagelijks gevuld te hebben, komen jouw medewerkers dagelijks aan hun gezonde dosis vitamientjes terwijl zij goed hun werk verrichten. Zorg er ook voor dat je een goed koffiezetapparaat aanschaft en dat deze altijd is voorzien van koffie. Tegenwoordig heeft bijna iedereen koffie nodig om goed gefocust te kunnen werken.

Hulp bij het creëren van de juiste zitplek
Het creëren van de ideale kantine of de inrichting van projecten in het algemeen is een klus wat een hoop tijd en energie kost. Wanneer je daar de tijd en ruimte voor hebt, kan dit een ontzettend leuke manier zijn om je creativiteit los te laten. In het geval dat je niet over tijd beschikt, kun je de juiste bedrijven benaderen om dit voor je te doen!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15962