Datum plaatsing: 04 september 2022

Healthstudio Adele op het Kom-festival


Healthstudio Adele op het Kom-festival


Rosmalen (Rosmalen): Healthstudio Adele heeft vorig jaar haar deuren geopend in het centrum van Rosmalen. Hier vind je de sfeervolle studio met een persoonlijke en rustgevende uitstraling. Een fijne plek om innerlijke balans en ontspanning te vinden.

Op zondag 11 september tijdens het kom festival in het centrum van Rosmalen zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, voor een kopje thee en kennis te maken met het team van de studio en info over de activiteiten die aangeboden worden.
Voel je vrij om advies te vragen over jouw persoonlijke situatie of wat het beste bij jouw past. Je kunt de sfeer ervaren in de studio en meedoen met gratis proeflessen.

In de Healthstudio kun je terecht voor ontspanning en rust of als je fysieke klachten hebt, bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn of andere (chronische) klachten. Bij de yoga- en pilates lessen werken we aan de opbouw van flexibiliteit, kracht en stabiliteit. Daarbij herstellen we de verbinding met ons lichaam en stimuleren we het zelfherstellend vermogen.
Nieuw in het lesrooster vanaf eind september op donderdagavond de taofulness lessen. Een actieve vorm van mindfulness.

Dagelijks zijn er groepslessen in kleine groepen met maximaal 8 personen in de studio of via livestreaming kun je vanuit huis meedoen. Daarnaast kun je kiezen voor een individuele sessie voor je persoonlijke doelen.

Heb je last van spanning of stress omdat je bijvoorbeeld veel piekert of slecht slaapt? Of wil je herstellen van een burn out? Dan kan leefstijlcoach Adele je begeleiden naar een gezonde vitale leefstijl. Zij kan jou ondersteunen bij het veranderen van gewoontes en gedrag zodat jij de juiste stappen kunt zetten om jouw doelen te bereiken.
Een balans vinden tussen inspanning en ontspanning, fysiek en mentaal, voeding en bewegingsgedrag kunnen doelen zijn tijdens de leefstijlcoaching.

Wil je je fysieke of mentale conditie opbouwen? Dan kan runningtherapie jou helpen als duurzame therapie voor lichaam en geest. We lopen op een mindful manier in een rustig of snel tempo, wat het beste bij jou past, om op een veilige manier een routine op te bouwen.

Om gratis kennis te maken met yoga, pilates, kun je nu een plek reserveren op onze open dag! Stuur dan voor 11 september een mail naar info@healtstudioadele.nl met je naam, telefoonnummer en de les waaraan je wil deelnemen.

Programma 11 september:

12.00 tot 12.30 uur Hatha yoga
13.00 tot 13.30 uur Pilates
14.00 tot 14.30 uur Yoga voor ontspanning en herstel
15.00 tot 15.30 uur Kundalini yoga
16.00 tot 16.30 uur Zwangerschapspilates

We zien je graag op 11 september, tot dan!

www.healthstudioadele.nl
info@healthstudioadele.nl
Adele van der Hagen
0625014421
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16606