Datum plaatsing: 10 september 2022 - Laatst gewijzigd: 07-09-2022 02:04:51

Oijense band PARADOX viert 50 jarig bestaan….


Oijense band PARADOX viert 50 jarig bestaan….


Oijen (Oss): Ruim 50 jaar geleden werd in Oijen de band Paradox opgericht. En nog steeds vol muzikale ambitie. . Dat laten ze horen tijdens een jubileumconcert op zondagmiddag 2 oktober.
Het was ergens in 1971 dat één van de oprichters het woordenboek pakte, zijn ogen sloot, en een vinger op een willekeurige pagina liet neerkomen. Paradox stond daar… Geen woord dat ze dagelijks gebruikten, maar wel een mooie naam voor een band.
En Paradox bleek geen eendagsvlieg. Want nu, 50 jaar later bestaat de band nog steeds, al zijn er wel wat wisselingen in de bezetting geweest.
In de jaren tachtig was de band tijdelijk uit de lucht, maar in 1993 vonden de mannen elkaar weer. Beetje ouder en wijzer, maar nog steeds Paradox. In 2007 werd het eigen repertoire opgepoetst en vastgelegd op de CD ‘It’s you’.
Die CD, maar ook de single uit begin jaren ’70, zullen integraal worden gespeeld op de jubileummiddag. Met natuurlijk ook de herkenbare rock en blues-covers waar Paradox zoveel succes heeft gehad in de afgelopen 50 jaar.
Het wordt een mooie nostalgische muzikale middag voor alle fans in de regio, en iedereen die dat wil worden.
Het feest is, hoe kan het ook anders, in Oijen, de plek waar het allemaal begon. In ‘het Hart van Oijen’. De zaal is op 2 oktober open vanaf half drie. En de toegang is gratis.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28623