Datum plaatsing: 13 september 2022

Oldtimer Najaarsrit Klassiek Mechaniek door onze regio


Oldtimer Najaarsrit Klassiek Mechaniek door onze regio


Regio ('s Hertogenbosch): De meeste vakanties zitten er helaas weer op, maar voor oldtimerbezitters een pracht gelegenheid om nog even na te genieten van de vrijheid, door deel te nemen aan de Najaarsrit van KMZ, wat tevens de laatste rit is van dit oldtimerseizoen! Een van onze leden heeft een mooie toertocht uitgezet via landelijke omgeving, van Brabant, waar je normaliter niet gauw komt!

De startlocatie is deze keer bij Mini Restaurant “Subway” Voskestraat 5 in Uden De route is circa 90 km lang en gaat o.a. via Vorstenbosch, Rosmalen, Kerkdriel, Lithoijen enz. terug naar “Zalencentrum Het Witte Huis” in het Brabantse Zeeland, waar nog even gezellig met elkaar kan worden nagepraat onder het genot van een drankje.

Deelname voor KMZ leden is gratis, incl. rallybord voor 2022 en enkele consumpties. Ook niet-leden kunnen meerijden, echter tegen een vergoeding van € 12,00 per auto. Inclusief routebeschrijving en enkele consumpties voor op het eindpunt.

Voor een rallybord (eenmalig voor al onze ritten in 2022 vragen wij de kostprijs van € 3,--. (Niet verplicht!) Er kunnen zowel luxe auto’s, exclusieve auto’s en vrachtwagens deelnemen! Inschrijven tussen 10.00 en 11.15 uur en starten vanaf circa 11.30 uur. Er is geen voorinschrijving nodig!

Voor foto’s en meer informatie zie de website: www.k-m-z.nl of mail naar: info@k-m-z.nl
of telefonisch: 06 22458 701


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31304