Datum plaatsing: 05 september 2022

Wegens succes extra voorstelling De Bende van Oss van TheaterStof


Wegens succes extra voorstelling De Bende van Oss van TheaterStof


Oss (Oss): Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober is de voorstelling De Bende van Oss te zien in theater De Lievekamp. Een reeks voorstellingen is al sinds mei aangekondigd, maar wegens groot succes is er op zondag 2 oktober nóg een voorstelling bijgeboekt. Kaarten zijn te koop via de website van het theater.

De Bende van Oss is een voorstelling over recht en onrecht, over crisis en werkgelegenheid, over misbruik en weerbaarheid, onderdrukking en veerkracht. Over geloof en ongeloof, liefde en ontrouw, maar vooral over de hunkering naar een beetje geluk en hopen op een beter leven. Wat bewoog zielen van alle rangen en standen om de keuzes te maken die zij maakten en wie was nou die werkelijke bende? De grote cast leeft en ademt de tijd van toen; rauw, raak, spannend en ontroerend. Met het script en de regie van Peter van Aar en composities en muzikale leiding van Tom Löwenthal, brengt Stichting TheaterStof de geschiedenis van Oss als muzikale bloemlezing op de planken van De Lievekamp.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor De Bende van Oss op vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober, zijn vanaf € 17,50 (excl. € 1,25 ticket fee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14184