Datum plaatsing: 14 september 2022

Den Bosch viert Nationale Bedankdag op de Markt met speciale bedankfoodtruck


Den Bosch viert Nationale Bedankdag op de Markt met speciale bedankfoodtruck


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Ter ere van de Nationale Bedankdag op 21 september 2022 staat er op dinsdag 20 september een bijzondere bedankfoodtruck op de Markt. Bosschenaren kunnen een dierbare bedanken met een gepersonaliseerde chocoladeverpakking, een gratis kopje koffie drinken en natuurlijk chocola proeven. De foodtruck is een initiatief van merci, die jaarlijks de Nationale Bedankdag in Nederland organiseert. Op deze dag worden Nederlanders ge´nspireerd om elkaar vaker te bedanken voor de kleine momenten die vaak als alledaags en vanzelfsprekend worden gezien.

De Markt wordt op 20 september omgetoverd tot een gezellige plek waar Bosschenaren kunnen samenkomen om onder het genot van een kopje koffie stil te staan bij wie ze die dag willen bedanken. Ze kunnen via een aanwezige iPad een gepersonaliseerde chocoladeverpakking maken met de naam van degene die ze willen bedanken en er staat een photobooth voor foto's die direct op social media gedeeld kunnen worden. Deze zijn voorzien van een speciaal bedankfilter. Ook zijn er gratis speciale bedank-covers verkrijgbaar met teksten als schatje, topper of superheld. Iemand bedanken met een gratis bedank-kaartje kan ook.

Bedanken als dagelijkse gewoonte
De Nationale Bedankdag keert internationaal jaarlijks terug op 21 september. Dit is het tweede jaar dat de dag ook in Nederland wordt gevierd. Op de Nationale Bedankdag worden mensen ge´nspireerd elkaar vaker te bedanken. Merel van Ophem, Marketing Manager bij merci, hoopt dat mensen op deze dag extra stilstaan bij wie ze willen bedanken en waarom. "De gemiddelde Nederlander heeft heel veel taken op zijn bordje. Denk aan werk, sociale verplichtingen, sporten, meehelpen op school, het huishouden, enzovoort. Hoe fijn is het als je voor deze alledaagse taken wat vaker iemand om je heen bedankt? Een bedankje is een kleine moeite maar doet heel veel. We willen van bedanken graag een dagelijkse gewoonte maken, en de Nationale Bedankdag is ieder jaar een hele mooie dag om daar mee te beginnen!"

De bedankfoodtruck staat op dinsdag 20 september 2022 van 10.00 tot 12.30 uur op de Markt in Den Bosch. De koffie, photobooth en speciale bedankcovers zijn gratis. Op de aanwezige iPad kunnen gepersonaliseerde covers gemaakt worden, die bezoekers vervolgens zelf thuis kunnen uitprinten. Ook kan er merci chocolade geproefd worden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30006