Datum plaatsing: 10 oktober 2022 - Laatst gewijzigd: 10-10-2022 21:01:00

Popkoor Noiz presenteert 'Als ik je weer zie'


Popkoor Noiz presenteert 'Als ik je weer zie'


Nistelrode (Bernheze): Op 4 en 5 november 2022 presenteert Popkoor Noiz haar nieuwste theateroptreden, 'Als ik je weer zie', in Nesterlé in Nistelrode. Een theatershow in de stijl van 'Beste Zangers'.
Na twee jaar van corona zijn we blij dat we weer voor een volle zaal, voor publiek mogen zingen. Als we je weer zien, brengen we de beste nederpop, pop-rock klassiekers en prachtige ballads ten gehore.


De show is geďnspireerd op 'Beste Zangers', het populaire tv-programma waarin bekende Nederlandse muzikanten nummers zingen van of over elkaar, afgewisseld met persoonlijke verhalen. Tijdens het optreden wisselen we dan ook de typische Noiz nummers af met persoonlijke verhalen en herinneringen van leden. Dit alles onder regie van Astrid Radoes en uiteraard onder begeleiding van onze live band.

ZIEN WE JE DAN?
Vrijdag 4 november, aanvang 20.15
Zaterdag 5 november, aanvang 15.00
Zaterdag 5 november, aanvang 20.15

Het laatste optreden op zaterdagavond sluiten we af met een afterparty waarbij het publiek ook van harte welkom is!
Kaarten kosten €15,- per stuk en zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar optreden@popkoornoiz.nl. Geef in het mailtje aan voor welke voorstelling je kaartjes wil bestellen en hoeveel. Je krijgt dan automatisch verdere instructies voor de betaling.

Meer over ons kunt u vinden op onze website www.popkoornoiz.nl/Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15053