Datum plaatsing: 24 september 2022

Verbeter uw seksueel uithoudingsvermogen


Verbeter uw seksueel uithoudingsvermogen


's-Hertogenbosch (Regionaal): 'Seksueel uithoudingsvermogen' kan veel verschillende dingen betekenen. Seksueel uithoudingsvermogen is een term die wordt gebruikt om te beschrijven hoe lang het duurt om tot een orgasme te komen. Seksueel uithoudingsvermogen wordt ook gebruikt om te verwijzen naar uw fysieke toestand of de hoeveelheid tijd die u kunt besteden aan geslachtsgemeenschap voordat u moe wordt. Sommige mensen verwijzen naar hun vermogen om te presteren in bed of om hun echtgenoot tevreden te stellen als "seksueel uithoudingsvermogen."

Hoe lang moet geslachtsgemeenschap duren?
Studies tonen aan dat de gemiddelde tijd die nodig is voor ejaculatie tijdens de geslachtsgemeenschap 5-6 minuten is, maar elk stel is anders. Sommige koppels geven de voorkeur aan veel tijd door te brengen met seks, terwijl anderen de voorkeur geven aan snelle seks.
Uw persoonlijke omstandigheden kunnen ook van invloed zijn op de duur van uw seksuele activiteit. Drukke ouders kunnen bijvoorbeeld alleen seks hebben als ze tijd hebben, terwijl een jong stel meer tijd samen in bed kan doorbrengen.
Als u op zoek bent naar manieren om uw seksueel uithoudingsvermogen te verbeteren, dan zijn er een paar dingen die u kunt proberen, lees verder om een verscheidenheid aan mogelijkheden te verkennen en kies degene die bij u past.
De duur van geslachtgemeenschap verlengen

Beweeg regelmatig
Recent onderzoek laat zien dat regelmatige lichaamsbeweging effectief is in het beschermen tegen een verscheidenheid aan seksuele problemen en het verhogen van erectiele functie. Regelmatige lichaamsbeweging kan ook helpen met cardiovasculaire gezondheid door het verhogen van de algehele uithoudingsvermogen.
Volgens sommige studies kan regelmatige cardiovasculaire activiteit ook de algemene seksuele gezondheid ten goede komen. Het is ook cruciaal om een keer per week wat krachttraining te doen, waaronder yoga, pilates of gewichtheffen om uw spieren in goede conditie te houden.

Probeer bekkenbodemoefeningen
Bekkenbodemoefeningen werken op de spieren rondom uw blaas, onderbuik, vaginale kanaal en penis. Experts geloven dat bekkenbodemoefeningen de seksuele functie kunnen verbeteren en kunnen leiden tot meer bevredigende seks. Om uw bekkenbodem te versterken, stelt u zich voor dat u heel nodig moet plassen en de spieren aan te spannen die dit verhinderen. Blijf zo lang mogelijk, niet langer dan 10 seconden, en ontspan vervolgens uw spieren gedurende 5 seconden.
U kunt deze beweging zo vaak herhalen als u wilt, maar als u net begint, is het waarschijnlijk beter om 10-15 keer per dag aan te houden. Naarmate uw uithoudingsvermogen verbetert, kunt u altijd extra seconden toevoegen. Zorg ervoor dat u het niet overdrijft en neem de tijd om te ontspannen.

Probeer gezond te eten
Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om de aanname te ondersteunen dat bepaalde maaltijden u veerkrachtiger in bed zullen maken, tonen verschillende studies aan dat een uitgebalanceerd en gezond dieet u kan helpen om af te vallen of een gezond gewicht te behouden, wat uw seksueel uithoudingsvermogen kan verbeteren. Een dieet van hogere kwaliteit kan u ook helpen uw uithoudingsvermogen te verbeteren door de algemene cardiovasculaire gezondheid te verbeteren.
De American Heart Association beveelt een dieet aan dat onder andere een breed scala aan groenten en fruit, volle granen, magere zuivelproducten, noten en peulvruchten bevat.
Bovendien moeten voedingsmiddelen die veel suiker, zout of verzadigd vet bevatten, worden vermeden.

Masturbatie
Masturbatie (zelfbevrediging) kan u helpen uw seksueel uithoudingsvermogen te verbeteren door u te leren hoe u orgasmen kunt beheersen als u een voortijdige ejaculatie ervaart. Sommige mensen ervaren ook dat masturbatie hen helpt begrijpen hoe ze een orgasme moeten krijgen, wat kan leiden tot aangenamere seks.

Behandeling met erectiestoornissen pillen
Erectiestoornis medicatie kan de meest efficiënte behandeling optie zijn als u een groot probleem heeft dat ervoor zorgt dat u uw uithoudingsvermogen verliest tijdens de geslachtsgemeenschap.
Erectiestoornissen worden momenteel behandeld met een reeks geneesmiddelen. Kamagra, geproduceerd door Ajanta pharmaceutical, is daar een goed voorbeeld van. Sildenafil Citrate, het werkzame bestanddeel van Kamagra, remt een enzym dat de bloedtoevoer naar de penis reguleert. Sildenafil Citrate verhoogt de bloedstroom, waardoor het gemakkelijker is om een erectie te krijgen en te houden voor een lange tijd.
Deze erectiepil heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van zijn tegenhangers, deze voordelen zijn:
-Kamagra is vrij verkrijgbare medicatie en u kunt Kamagra kopen bij elke online apotheek;
-Kamagra heeft weinig tot geen bijwerkingen;
-De prijs van Kamagra is de helft van de meest populaire Viagra;
-Vaak kunt u betalen voor Kamagra met Bitcoin.

Om te onthouden
Probeer om u te concentreren op de veilige en gezonde methoden om uw seksueel uithoudingsvermogen te verhogen zoals hierboven beschreven en vergeet niet dat u kunt praten met een arts of apotheker over eventuele problemen of als uw symptomen aanhouden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14729