Datum plaatsing: 30 september 2022

Reclame, je ziet het meer dan ooit te voren


Reclame, je ziet het meer dan ooit te voren


's-Hertogenbosch (Regionaal): Of je nu thuis op de bank zit, onderweg naar je werk of op de sportvereniging van je kinderen. Reclame zie en hoor je overal, en uit onderzoek blijkt er momenteel meer reclame is dan ooit te voren. Wij zetten voor jou op een rijtje waar je reclame het meest tegenkomt en hoe je zelf reclame kan maken voor je bedrijf, organisatie of vereniging.

Thuis
Je hoeft je eigen huis nog niet te verlaten en je wordt al ondergedompeld met reclame. Op tv, de radio, je mobiele telefoon, je tablet of op je laptop. Overal hoor en zie je reclame waar je niet meer onderuit kan. Waarschijnlijk valt het je al niet meer op wanneer er weer reclame tussen je favoriete programma komt of wanneer er een advertentie op je nieuwswebsite oppopt.

Naast dat je in de auto al constant reclame op de radio hoort zie je langs de weg ook veel
reclame. Zo laten bedrijven abri bedrukken voor in de bushokjes en hangen er vaak spandoeken met reclame langs de snelweg.

Zelf reclame maken
Wil je zelf reclame maken voor bijvoorbeeld een evenement zijn er ook legio mogelijkheden. Momenteel zie je dat steeds meer organisaties switchen naar social media. Hier zijn meerdere redenen achter.
De grootste reden is dat bijna iedereen wel dagelijks actief is op social media, dus is je bereik meteen een stuk groter dan bij een bord langs de weg. Reden twee is dat je heel gericht kan targetten op jouw doelgroep. Als jij bijvoorbeeld een festival organiseert wat gericht is op jongeren, kun je op social media heel gericht enkel jongeren targetten. Een reclame op tv kan dit natuurlijk niet, hier ziet iedereen het.
Reden drie, en vaak ook de belangrijkste reden is de prijs. In verhouding is advertenties plaatsen op social media vele malen goedkoper dan op tv of radio.

Laten we het voorbeeld van het evenement nog eens pakken. Welke andere reclame mogelijkheden zijn er nog? Je kunt bijvoorbeeld polsbandjes bedrukken die mensen tijdens het evenement en vaak daarna nog lang dragen. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Voertuig Promotie
Visitekaartjes maken deel uit van uw marketingstrategie, maar wat als u er mobiele visitekaartjes van maakt?We hebben het over autoreclame. Het is een manier om een ​​grote groep potentiële klanten te bereiken. Met deze unieke vorm van adverteren heb je meer contactmomenten met potentiële klanten en vergroot je de naamsbekendheid.
Naast het bedrukken van uw bedrijfsnaam en logo raden wij u aan om uw aanbieding direct een naam te geven. Dit kan visueel of tekstueel. Hoe duidelijker je bent, hoe meer de boodschap blijft hangen.

Vloerreclame
Als bezoekers uw gebouw binnenkomen, wat zien ze dan meestal als eerste?Ze zeggen het misschien niet, maar de vloer! Vloerreclame is daarom een ​​goede manier om uw producten te promoten en uw merk te versterken. Het kan opvallen in uw vloerdecoratie en de aandacht van uw bezoekers trekken.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16214