Datum plaatsing: 05 oktober 2022

10 jaar Regenboogstad OssOss (Oss): Regenboogstad Oss bestaat 10 jaar en dat vieren we! Op dinsdag 11 oktober om 19.30 uur start een spectaculaire show in theater De Lievekamp. Het wordt een show met muziek, theater en gesprekken met verschillende gasten, die door de jaren heen betrokken zijn bij Regenboogstad Oss. We blikken terug op de laatste 10 jaar en kijken vooruit naar de komende jaren.

Show 10 jaar Regenboogstad
De show 10 jaar Regenboogstad is een coproductie van Regenboogstad Oss en Theater van de Stad. Fieke Opdam is onze unieke host. Zij gaat in gesprek met alle gasten. Dit zijn (oud) wethouders, mensen uit de ouderenzorg, nieuwkomers, jongeren en docenten. Fieke Opdam was ooit de jongste non van Nederland en is nu cabaretière.

En natuurlijk hebben we theater. Theatergezelschap BOYS WON’T BE BOYS doorbreekt vooroordelen en stereotypen met hun verhalen. Of je nou hetero of homo bent, aseksueel of biseksueel, bouwplaatsmanager of musicalster, intersekse of transgender, jonge vader of drag queen… niemand past precies in het hokje ‘man’.

Meer informatie over Regenboogstad Oss?
Kijk dan op www.oss.nl/regenboogstadUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12441