Datum plaatsing: 05 oktober 2022

Ben jij de ballenraper die we zoeken?Oss (Oss): Van zondag 30 oktober t/m zondag 6 november strijden de 8 beste rolstoeltennissers ter wereld in het enkel- en dubbelspel tijdens de ITF Wheelchair Tennis Masters in de Rusheuvel in Oss. De ITF Masters kan absoluut niet zonder ballenrapers. Wij zijn dan ook druk bezig met het zoeken ballenrapers! Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud? En vind je het leuk om tijdens de wedstrijden ballen te rapen? Meld je dan nu aan! Ervaring is niet vereist.

Als Ballenraper maak je kennis met (Nederlandse) toptennissers. Je krijgt speciale kleding, lunch/avondeten, versnaperingen, en een ticket voor je ouders. Op vrijdag 28 oktober word je opgeleid tot ballenraper. Je staat steeds met 1 of 2 andere ballenkinderen op de baan en je krijgt ondersteuning en hulp van een coördinator. Voor doordeweekse dagen kun je vrijstelling krijgen van school. Hiervoor is een verlofaanvraagformulier beschikbaar vanuit de KNLTB.

Lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met Renske via 0412-631039 of via renske@sportexpertise-centrum.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12322