Datum plaatsing: 20 oktober 2022

CC De Pas: herfstvakantie tips


CC De Pas: herfstvakantie tips


Heesch (Bernheze): Vrijdag 21 oktober start de herfstvakantie. Wist je dat wij bij Cultureel Centrum De Pas in Heesch een heleboel leuke activiteiten hebben? Voor zowel jong en oud. Hieronder lees je wat er allemaal te doen is!

Sunday Sessions met Mick Stender
Zondag 23 oktober. Aanvang 15:00 uur. De entree is gratis.

Het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. Deze 24-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana, Rock ’n Roll. Hij is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera. Mick is elke week te gast bij NPO RADIO2: What you see is what you get. Zondag 23 oktober staat hij samen met Levi Verheijen en Bas van Wetten op het podium. Gepaard met eigen songs, covers en wat oldies.

Filmmiddag Sing 2
Donderdag 27 oktober. Aanvang 13:30 uur. Leeftijd 6+. Entree: €4,00.

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Ze hebben alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster zijn zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoureuze Redshore City. Kaartjes zijn verkrijgbaar via https://de-pas.nl/programma/filmavond-sing-2-2/

Belgian Quo Band
Zaterdag 29 oktober. Aanvang 20:00 uur. Entree: €19,50

Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor! ‘’Down Down’’, ‘’Roll over lay down’’, ‘’Caroline’’ en ‘’Whatever you want’’ zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber. Kaartjes zijn verkrijgbaar via https://de-pas.nl/programma/belgian-quo-band/.

Sunday Sessions met WT TRIO
Zondag 30 oktober. Aanvang 15:00 uur. De entree is gratis.

Het WT-Trio bestaat uit drie muzikanten uit Oss en bespelen al tientallen jaren hun instrumenten met groot enthousiasme:
Ton Verkooijen: zang en gitaar
Leo Ligthart: accordeon
Jan De Bruijn: contrabas en zang
Het WT-Trio speelt Engelstalige en Nederlandstalige muziek uit de jaren ’60 en ’70. Liedjes van The Beatles, The Stones, maar ook van The Kinks en Simon and Garfunkel passeren de revue. Ook kunnen ‘’Het Land van Maas en Waal’’ en ‘’Het Kleine Café aan de Haven’’ voorbij komen. Een mooi muzikaal tapijtje dat niet misstaat in De Pas.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13189