Datum plaatsing: 22 oktober 2022

Zandhazendurp zoekt winnaar voor Hannus d,n Heiboer trofee 2023


Zandhazendurp zoekt winnaar voor Hannus d,n Heiboer trofee 2023


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De Hannus d,n Heiboer Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich vrijwillig inzet voor Rosmalen in het algemeen en het Zandhazendurps carnaval in het bijzonder.

Het was Prins Hannus d地 Urste ( Jan van Hassel ) die de Hannus d地 Heiboer Trofee in het leven riep en deze tijdens de carnavalszaterdag in 1991 voor de eerste keer uitreikte.
Voormalig Burgemeester van Rosmalen Dhr Ralph Pans mocht deze eerste Hannus d地 Heiboer trofee in ontvangst nemen tijdens de intocht van de Prins.
Deze prijs wordt sindsdien jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die aan boven gestelde criteria voldoet.

Men wordt daarvoor genomineerd door mensen uit de omgeving die vinden dat een persoon of organisatie voor het doen van vrijwilligerswerk in het zonnetje gezet mag worden.
Bij de prijs hoort behalve de eer ook een beeldje van Hannus d地 Heiboer dat op carnavalszaterdag 2023 tijdens de intocht van de prins op De Driesprong aan de winnaar overhandigt zal worden. Vorig jaar deden we deze oproep ook en uiteindelijk is door corona de prijs niet uitgereikt. De nominaties van toen nemen we dit jaar mee in de besluitvorming.

Tijdens carnaval 2020 kreeg Sjef van Creij als laatste het beeldje uit handen van Prins Dirk d地 Urste overhandigd voor zijn vele vrijwillige verdiensten voor het Zandhazendurps carnaval. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval is op zoek naar nieuwe nominaties. Heeft u iemand in uw omgeving die om deze reden wel eens in het zonnetje gezet mag worden, laat het ons dan weten voor 1 december 2022.
Niet alleen een naam willen we van u weten, graag ook de reden waarom deze persoon of organisatie de prijs verdient.
Uw nominatie kunt u inleveren via voorzitter@zandhazendurp.nl Meer informatie over het Rosmalens carnaval vindt u op www.zandhazendurp.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28043