Datum plaatsing: 31 oktober 2022

Eeuwling TBL draait doorOss (Oss): Op zaterdag 5 november vindt de voorstelling “Titus draait door” plaats in theater De Lievekamp aan de Raadhuislaan te Oss. Aanvang is 20.15 uur. De voorstelling is een van de feestelijke activiteiten in schooljaar 2022-2023 i.v.m. het honderdjarig bestaan van het Titus Brandsmalyceum, locatie van Het Hooghuis.
De voorstelling bestaat uit livemuziek, gesprek, dans, gesproken woord en theater. De avond is ingedeeld aan de hand van een aantal thema’s, zoals ‘In de geest van Titus’, ‘Eigenheid’, ‘Protest’, ‘Succes’ en ‘Forever Young’. De interviewer van deze avond is Peet Kappen, docent geschiedenis op het TBL.
Aan de voorstelling werken leerlingen en oud-leerlingen mee. Achter de schermen helpen de leerlingen van Opleiding Theatertechniek (OTT) mee. Onder de gasten waarmee Peet Kappen in gesprek gaat zijn o.a. Toon Jagers (oud-leerling en oud-rector), Tineke Ceelen (directeur Stichting Vluchtelingen), Bram van de Glind ( jazztrompetist), Lotte Velvet (kleinkunstenaar, dichter en songwriter) en Kutsal Yesilkagit (hoogleraar International Governance in Leiden).
Na afloop zorgt de TBL schoolband B1 o.l.v. muziekdocent Paul Wagemakers voor een swingende afterparty in de foyer van het theater.
Kaarten zijn te koop via de website of de kassa van het theater.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13225