Datum plaatsing: 01 november 2022

Spetterend Prinsenbal in Waoterrijks Circus


Spetterend Prinsenbal in Waoterrijks Circus


Nuland ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 11 november zal in t Waoterrijk (Nuland) op het Prinsenbal het startschot voor het nieuwe carnavalsseizoen worden gegeven, dat in het teken zal staan van het motto: T WAOTERRIJK 2023: CIRCUS JANUZ! Een motto dat perfect past bij het geweldige circus dat het carnaval in t Waoterrijk al jarenlang is. De feestavond in Gemeenschapshuis De Meent wordt opgeluisterd met muziek van Hofkapel De Waoterbloazers, DJ Stan en feestzanger Gewoon Erik en de entree is gratis.
Centraal deze avond staat de bekendmaking van de nieuwe Prins. De onthulling van dn Hoogheid en zijn Adjudant zal worden ingeleid met een nieuwe ludieke film van eigen bodem. Verder zal de komende weken de nieuwsgierigheid van de Waoterrijkers geprikkeld worden met hints, die door middel van posters en social media in t Waoterrijk worden verspreid. Als je aan de hand van deze hints op 11 november raadt wie komend carnavalsseizoen de hoofdrol in t Waoterrijk krijgt en dus de nieuwe Prins wordt, maak je kans op een Brulboei VIP arrangement.
Zaterdagavond 12 november zullen door Jongerensoos Ons Honk in Gemeenschapshuis de Meent ook nog de nieuwe Jeugdprins, Jeugdprinses en Jeugdraad op ludieke wijze worden onthuld. De Waoterrijkse jeugd is vanaf 20:00 uur welkom om dit feestje met hen te vieren.
Op zondag 13 november is iedereen van harte uitgenodigd Op dn borrel b de Prins in De Meent. Vanaf 14:00 uur is er gelegenheid om de nieuwe Prins en Adjudant met hun benoeming te feliciteren en samen met hen het glas te heffen op een prachtig carnavalsseizoen. Het uurste rundje is van de Prins en de eerste bezoekers ontvangen een fraai thema gadget.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13670