Datum plaatsing: 12 november 2022

Jasper en Cas jeugdheersers Krullendonk


Jasper en Cas jeugdheersers Krullendonk


Heesch (Bernheze): Zaterdag 12 november 2022 zijn na een spannende tijd voor beide, Jasper van den Berg en Cas Wingens onthuld. Me ons 2 van elluf, goat ’t feeste vanzelluf!

Jasper van den Berg (11 jaar), Jeugdprins Porcellus XLV, is de zoon van Hans en Paul van den Berg en hij is de broer van Maaike. Hij is de kleinzoon van Jo van Wimke van Bertus Joapekes uit Krullendonk en Ria van An de krant en Harrie de Schuts uit Knorrepottenrijk en Rob en Jeanne Roos uit Oeteldonk.
Jasper zit op basisschool de Emmaus in groep 8 bij Meester Chris en om en om de woensdag bij juf Karin en Inge. Muzikaal is hij ook en speelt bij het jeugdorkest van Fanfare Aurora op de trombone. Hij wil graag een keer de hoofdrol spelen in de film van Harry Potter omdat dit zijn lievelingsfilm is. Hij heeft een hekel aan onweer en wil graag een handtekening van Max Verstappen en Tom Felton. Zijn grootste blunder ooit is dat hij een vol blad met drinken van de hofkapel heeft laten vallen. Een groot feest zal het worden want zijn favoriete carnavalsnummer is “Links Rechts”.
Naast Jasper staat dit jaar zijn Adjudant Cas Wingens (11 jaar). Cas is de zoon van Bart en Marielle Wingens, de broer van Maud en kleinzoon van Theo van Harry de kapper & Janny Wingens uit Krullendonk en Jan Peerboom uit Knorrepottenrijk.

Cas zit op basisschool de Eikenwijs, groep 8A bij Juf Mandy en Kim. Hij eet graag sushi en heeft een groot talent en dat is gitaar spelen. Als Cas een miljoen wint dan wil hij graag vaak op vakantie gaan met de hele familie en een huis kopen in Curaçao. Thuis kijkt hij het liefste naar Expeditie Robinson en GTST zet hij gauw af.
Deze carnaval gaan ze er samen een leuk feest van maken want beide jeugdhoogheden zijn al een paar jaar lid van de jeugd Raad van 11. Deze twee van elluf, actieve muzikanten en feestmaatjes hebben zeer veel zin in Carnaval en lopen natuurlijk graag voorop in de polonaise met alle Krullendonkse biggen.

De hoogheden hebben een mooi motto bedacht voor dit jaar:
Me ons 2 van elluf, goat ’t feesten vanzelluf
.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14671