Datum plaatsing: 13 november 2022

Prins Michel en adjudant Jochem voor het Rottenrijk


Prins Michel en adjudant Jochem voor het Rottenrijk


Geffen (Oss): Het komende carnavalsseizoen zullen Prins Michel en zijn adjudant Jochem de scepter zwaaien over het Rottenrijk. 2 échte Geffenaren die zich binnen het Geffense inzetten voor vele dorpsinitiatieven, en dus voor vele Rottenrijkers 2 bekende gezichten.

In een volle zaal van café het Haasje werden Prins Michel van Nistelrooij onthuld. Vorig jaar stond hij al te popelen om de scepter over te nemen van Prins John maar helaas gooide Corona roet in het eten. Het enthousiasme is het afgelopen jaar alleen maar aangewakkerd en hij heeft er met zijn adjudant Jochem dan ook gruwelijk veel zin in!

Michel van Nistelrooij is 42 jaar en woont samen met zijn vrouw Wendy, zoon Stan ( 11 ) en twee dochters Isa ( 10 ) en Roos ( 7 ) aan de Bredeweg in Geffen. Michel is werkzaam op het Quality Control laboratorium van Aspen in Oss sinds het jaar 2000. Verder is Michel zeer actief als lid van de stuurgroep ' vitale verenigingen ' in Geffen en heeft hij zich jarenlang ingezet voor de dorpsraad. In zijn verdere vrije tijd is hij leider van het JO13-2 elftal bij nooit gedacht. Nooit gedacht is dan ook de plek geweest waar Michel en Jochem elkaar lang geleden hebben leren kennen, aangezien zij vroeger niet op dezelfde basisschool hebben gezeten.

Jochem Romme is 41 jaar oud en woont samen met zijn vrouw Patricia en dochter Ilvy ( 11 ) en zoon Sef ( 8 ) ook in het mooie Geffen. Jochem werkt op de bouw als timmerman, en is al vanaf jonge leeftijd actief bij voetbalvereniging Nooit gedacht als speler en later ook als trainer. Inmiddels is Jochem coördinator voor de jeugd en zelfs scheidsrechter / vlagger bij de plaatselijke voetbalclub. Afgelopen seizoen is Jochem gestopt als bestuurslid van jeugdvakantiewerk nadat hij zich daar jaren voor heeft ingezet.

Michel en Jochem zijn 2 enthousiaste mannen die zin hebben in een feestje! Niet alleen tijdens carnaval maar zeker ook met vrienden en bekenden als er ook maar iets te vieren valt! Wij wensen de heren de allermooiste tijd van het jaar toe tijdens hun heerschap over het mooie Rottenrijk. En onder het motto:

Kom mar op, ut gu vaneiges!

Gaan deze twee heren er een onvergetelijke carnaval van maken!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12988