Datum plaatsing: 14 november 2022 - Laatst gewijzigd: 14-11-2022 16:47:42

Meijer Colors@Home is Nulands Ondernemer van het Jaar 2022


Meijer Colors@Home is Nulands Ondernemer van het Jaar 2022


Nuland ('s Hertogenbosch): Op de jaarlijkse feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) werd zaterdagavond 5 november Esther Korsten-Meijer gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2022. Er waren, zoals elk jaar, drie genomineerden: Meijer Colors@Home, DJJS Light & Sound en DigiFactory. Alle leden van de NOV mochten hun stem uitbrengen. Meijer Colors@Home kreeg daarbij de meeste stemmen. Meijer Colors@Home kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die zij mag schenken aan een Nulandse vereniging.

Begrip in Nuland

Meijer Colors@Home is al jarenlang een begrip in Nuland. Eerst als schildersbedrijf met daarbij een winkel onder leiding van vader Henny Meijer, maar sinds 2008 alleen nog de winkel door dochter Esther Korsten-Meijer. Inmiddels alweer jaren onder de naam “Meijer Colors@Home”. Dit bedrijf richt zich vooral op woninginrichting, zoals raamdecoratie, vloeren, verf, behang en gordijnen, maar ook horren, buitenzonwering en kasten. Een fris, gezellig en vooral klantvriendelijke winkel, met oog voor detail en een passie voor interieur en kleur.

Warm hart voor de Nulandse gemeenschap

Meijer Colors@Home heeft een persoonlijke benadering, wat in de winkel kan, maar eventueel ook bij de klant thuis. Daarbij komt goed van pas dat Meijers Colors@Home na al die jaren nog steeds openstaat voor nieuwe trends en ontwikkelingen. Los daarvan heeft Esther een warm hart voor de Nulandse gemeenschap, niet alleen op vrijwillige basis maar ook in de vorm van financiële sponsoring. Een zeer terechte verkiezing van de Nulandse Ondernemer van het Jaar 2022Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17631