Datum plaatsing: 14 november 2022

Slotbijeenkomsten Stadjes en Kernen gemeente OssOss (Oss): Afgelopen jaar heeft Gemeente Oss enkele honderden mensen gevraagd wat ze belangrijk vinden van hun dorp: Wat voor woningen zijn nodig? Welke bedrijven passen in de kern? Gaan de clubs fuseren? Wat doen we met erfgoed en groen? Wat betekent het klimaat voor de dorpen? We vroegen het aan deskundigen, organisaties en natuurlijk ook aan inwoners en ondernemers.

De vele reacties hebben we verwerkt in het concept van de Gebiedsvisie Stadjes en Kernen, te vinden op: oss.nl/stadjes-kernen.
We willen deze presenteren aan de inwoners. We doen dat in vijf bijeenkomsten in november, waar u van harte welkom bent:

22-11 De Snoeck, Lith

27-11 Koppellinck Geffen, ’s morgens 10.30 uur

30-11 Vidi Reo Ravenstein

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur, behalve de bijeenkomst in Geffen, die is op zondagmorgen 10.30 uur.

We spreken ondertussen ook met de politiek en enkele externe partijen, zoals de provincie, waterschap en anderen. Deze laatste reacties verwerken we in de definitieve visie, die weer onderdeel wordt van een Omgevingsvisie voor heel Oss.

Wees welkom en stuur deze uitnodiging gerust door aan iedereen die betrokken is bij de toekomst van de Osse stadjes en kernen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14341