Datum plaatsing: 01 november 2022

Missie X-Mas zamelt in voor goed doelRosmalen ('s Hertogenbosch): Als je aan kerst denkt, dan denk je aan gezelligheid, aandacht voor elkaar en lekker eten en drinken. Missie X-Mas zet zich in om geld en levensmiddelen in te zamelen zodat dorpsgenoten in Rosmalen en Nuland die dat nodig hebben, een goed gevulde boodschappentas krijgen. We worden ondersteund door stichting Farent, sterk in sociaal werk.

200 huishoudens verrassen

De vrijwilligers streven ernaar om dit jaar 200 huishoudens te verrassen met een feestelijke goed gevulde boodschappentas, met noodzakelijke levensmiddelen, lekkers en verswaren. Voor de gezinnen met kinderen gaat er iets extra’s in. Dorpsgenoten kunnen zichzelf of een ander aanmelden via een link die we plaatsen op Facebook.

Samen het verschil maken

Als we samen delen is er genoeg voor iedereen. Voor het zevende jaar op rij zetten de vrijwilligers zich in voor deze actie. Supermarkten en andere bedrijven uit de regio leveren een financiële

bijdrage of ze stellen producten of diensten beschikbaar. Daarbij worden zij ondersteund door de helpende handjes vanuit jongerenorganisatie Powerup073.

DRIVE THRU ZATERDAG 10 DECEMBER

Jongerencentrum Number One • T.M. KortenHorstlaan 1 in Rosmalen

Het mooie van Missie X-Mas is dat het vooral een actie voor dorpsgenoten is door dorpsgenoten.

Jong en oud zetten zich in om iets voor een ander te kunnen betekenen. We organiseren een Drive Thru waar iedereen langs kan komen tussen 11.00 uur en 14.00 uur om een donatie te doen. Leuk om te doneren maar zeker ook gezellig. De warme chocolademelk met slagroom en poffertjes staan klaar. De kinderen kunnen hun snoetje laten schminken.

Vorig jaar was dit een daverend succes en hebben we de boodschappentassen goed kunnen vullen met de levensmiddelen.

Inzameling Nuland ZATERDAG 10 DECEMBER parkeerterrein Albert Heijn, Kerkstraat 8 in Nuland

In Nuland organiseren we een inzameling waar iedereen kan komen tussen 10.00 en 15.00 uur om een donatie te doen.

Donatie

U kunt helpen door een eenmalige bijdrage over te maken naar rekeningnummer

NL03 INGB 0669 5100 68 t.n.v. Farent o.v.v. Missie X-Mas.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29773