Datum plaatsing: 18 november 2022 - Laatst gewijzigd: 14-11-2022 16:56:28

Kerstwandeling in Rosmalen met theater, muziek en dans


Kerstwandeling in Rosmalen met theater, muziek en dans


Rosmalen (Rosmalen): Op vrijdagavond 23 december 2022 kan iedereen, jong en oud, deelnemen aan de unieke Kerstwandeling door Rosmalen: Op weg naar Kerst’. Wandel mee en beleef het eeuwenoude kerstverhaal.

De wandeling begint en eindigt bij Perron-3 in Rosmalen. Starten is mogelijk vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur en deelname is gratis. De tocht duurt naar verwachting circa 1,5 uur waarbij in groepen gelopen wordt onder leiding van een verteller. Deelnemers dienen zich van tevoren in te schrijven via www.opwegnaarkerst.nl. Dit is mogelijk vanaf 8 december 2022.

De Kerstwandeling gaat langs verschillende locaties in Rosmalen, waar de belangrijkste scènes van het kerstverhaal worden verbeeld. Laat u verrassen door een verhaal, een mooie samenzang, dans en aansprekend toneel.

Om de tocht nog sfeervoller te maken, kunnen kinderen een lampion meenemen.

Organisatie

‘Op weg naar Kerst’ is begin 2017 ‘geboren’ in de stal van de Mariaparochie, Rosmalen. In samenwerking met de Protestantse Gemeente Berlicum/Rosmalen is een projectgroep al maanden bezig met de organisatie van deze mooie wandeling. Diverse koren, verenigingen en organisaties in en om Rosmalen dragen van harte hun steentje bij aan dit initiatief. Samen met sponsors en professionals die gratis hun bijdrage leveren maken zij deze sfeervolle kerstwandeling mede mogelijk.

Vrijwilligers gezocht!

Koren, dansgroepen, vertellers, muziekgezelschappen en toneelspelers zijn al druk aan het repeteren en in veel gesprekken wordt de wandeling genoemd. Er worden meer deelnemers dan voorgaande jaren verwacht en toen waren dat er al zo’n 500! Daarom zijn er veel helpers nodig. Voorlopers, achterlopers, meelopers, vertellers, rolstoelduwers, klusjesmensen, tentenbouwers en -afbrekers, verkeersregelaars, gastheren en -vrouwen, noem maar op: ze zijn onmisbaar, overdag en ’s avonds. Gezellig om te doen, je hoort er helemaal bij. En je ontmoet veel blije mensen met allemaal hetzelfde doel: samen op weg naar Kerstmis. Doe mee als vrijwilliger!

Op woensdag 16 november is het projectteam aanwezig in Perron-3 (van 11.00 – 12.00 en van 20.00 – 21.00 uur) om je meer informatie te geven en te kijken wat bij je past. Kom dan gerust even langs. Direct aanmelden mag ook bij Toos van Andel, tvanandelvdelft@gmail.com, tel. 073 5212228, 06 49774836 of bij iemand anders van de organisatie, als je die toevallig kent!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28402