Datum plaatsing: 30 november 2022

Lith het decor voor de Overloos Theaterroute 2023


Lith het decor voor de Overloos Theaterroute 2023


Oss (Oss): De data en locatie voor Oeverloos Theaterroute 2023 zijn bekend! Oeverloos theaterroute wordt om het jaar door Oss Cultureel geproduceerd vanuit een dorpskern langs de Maas. Volgend jaar keert het succesvolle initiatief terug én zal er een jubileum plaatsvinden! Het bijzonder mooie dorp Lith zal van 5 t/m 9 juli het decor zijn voor de vijfde editie van Oeverloos Theaterroute.

,,Dit jaar kiezen we voor de dynamiek van het dorp aan de rivier Lith”, zegt zakelijk en artistiek leider Marjolein Buijs. “We zijn al direct enorm warm ontvangen en kunnen niet wachten om verder in contact te komen met andere Lithenaren. Zoals bij elke editie zal het verhaal van Oeverloos Theaterroute weer geïnspireerd zijn op lokale verhalen. En het blijkt nu al, er leven genoeg verhalen in Lith met betrekking tot de Maas!” Bij deze editie werken we uiteraard weer volop samen met lokale professionals, cultuurmakers en vrijetijdsspelers.

De theaterbeleving van zo'n anderhalf uur draait steeds om lokaal cultureel talent en lokale verhalen. De laatste editie in Keent trok meer dan 1200 bezoekers.

Je kunt je vanaf nu al aanmelden als speler, decorbouwer, muzikant, vrijwilliger of culturele professional voor deze vijfde editie. Stuur een mailtje naar oeverloos@osscultureel.nl.

Fotocredit Thomas SegersUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14360