Datum plaatsing: 02 december 2022

The Explosion Rockets in De Kentering in Rosmalen


The Explosion Rockets in De Kentering in Rosmalen


Rosmalen (Rosmalen): Zondag 11 december kunnen liefhebbers van onvervalste Rock and Roll voor de tweede keer dit jaar weer met de voetjes van de vloer met de muziek van The Explosion Rockets. Ze geven dan een optreden ten beste in De Kentering in Rosmalen.

De Bossche/Vughtse formatie The Explosion Rockets, die nog steeds als ‘de beste Rock and Roll- band van Nederland’ wordt beschouwd, zal iedereen weer volop laten genieten van de tijdloze muziek uit de eindjaren ‘50 en jaren ‘60. Voor de dansers is in ieder geval voldoende vloerruimte gecreëerd, zodat ze lekker met de voetjes van de vloer kunnen.

De sterk groeiende populariteit van de Rock and Roll- muziek bij zowel jong als oud hebben we dit jaar voor een groot deel te danken aan de nieuwe film over het leven van Elvis Presley die in juni in premiere is gegaan. Bij dit optreden zullen dan ook veel Elvis songs de revue passeren, maar ook de hits van o.a. Cliff Richard, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Shakin’ Stevens, etc. komen ruimschoots aan bod !

Het optreden begint om 14.00 uur en duurt tot ± 17.30 uur.

De zaal gaat om 13.00 uur open. Wie een zitplaats wil bemachtigen wordt geadviseerd tijdig aanwezig te zijn.

Tickets à € 10,00 zijn te bestellen via: 06 – 45 92 85 86 of thom_sens@hotmail.com (Thom Sens)

Mits nog voorhanden, kosten kaarten aan de deur € 12,50Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13385