Datum plaatsing: 23 november 2022

Dossier politie.nl: schietincident Oss met dodelijke afloop


Dossier politie.nl: schietincident Oss met dodelijke afloop


Oss (Oss): Rechercheurs van een Team Grootschalige Opsporing (TGO) doen er nog steeds alles aan om alle personen vinden die een rol hebben gehad in het dodelijk schietincident op 14 april in Oss. Het slachtoffer, een 23-jarige inwoner van Oss, overleed ter plekke. Vanaf vandaag staat er een zaakdossier op onze website met informatie over het onderzoek. Dit dossier zal als er nieuwe ontwikkelingen zijn worden geactualiseerd.

#OPGEPAKT
Wij werken elke dag met een volledig team keihard om de zaak op te lossen, maar hebben nog veel vragen. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat er die donderdagmiddagpersonen rondom de Leeuwerikhof aanwezig waren met wie wij nog geen contact hebben gehad. Wij blijven op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen.

Hulp hard nodig
Op politie.nl staat een dossier met informatie over de stand van het onderzoek en met vragen aan het publiek. Er is nog heel veel dat wat niet weten en waarvoor we de hulp van de burgers hard nodig hebben. Elk kleine beetje informatie, hoe onbelangrijk het ook mag lijken, kan misschien toch net het stukje van de puzzel zijn dat we zoeken. We doen daarom nogmaals een beroep op iedereen die iets weet of denkt te weten om het met ons te delen. Dat kan via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel gegarandeerd anoniem bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22364