Datum plaatsing: 07 december 2022

Auditieavond voor toneelstuk Madame Saint Elme 2.0 in spelvorm


Auditieavond voor toneelstuk Madame Saint Elme 2.0 in spelvorm


Lith (Lith): Theater Dankzij De Dijken verwelkomt graag nieuwe spelers en medewerkers voor een nieuwe voorstelling in hun tijdelijk tenttheater aan de Maas.

Het Lithse tenttheater is een traditie aan het worden, want al sinds 2016 slaat Theater Dankzij De Dijken een kampement op aan de Oude Maas voor muziektheatervoorstellingen. Op 25 mei 2023 is de première van de
nieuwe voorstelling Madame Saint Elme 2.0 gepland. Inderdaad weer over de beroemde, van geboorte Lithse vrouw, Elselina Versfelt, die man en kinderen verliet en zich aansloot bij de legers van Napoleon om vrijheid en geluk te vinden. Vorig jaar belichtte het toneelgezelschap al een belangwekkend deel van het leven van de Madame, maar er bleef veel stof over voor een 2.0 verhaal, waarbij extra spelers en medewerkers nodig zijn. Daarom en daarvoor wordt op woensdag 14 december a.s. een spel/auditie/informatieavond georganiseerd in MFA De Snoeck in Lith. Op deze avond wordt het hele project uitgelegd, kun je meedoen met spelvormen om je acteertalent te ontdekken en kun je kennismaken met de theatergroep.

Heb je zin om mee te doen, om toneel te spelen of achter de schermen te werken? De inschrijving is geopend en iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden voor de spel/auditie/informatieavond op woensdag 14 december
20:15u door een mailtje te sturen naar dankzijdedijken@gmail.com en daarbij je belangstelling aangeven of om informatie vragen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28455